Πλεύρης: Έρχονται νέα μέτρα για χώρους ανεμβολίαστων – ΒΙΝΤΕΟ
Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επιβεβαίωσε σήμερα πως επίκεινται νέα μέτρα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκρηξη κρουσμάτων και η αυξανόμενη πίεση στο ΕΣΥ.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο υπουργός διευκρίνισε πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νέα μέτρα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα – πλην του οριζόντιου lockdown.
«Δεν υπάρχει περίπτωση για οριζόντια περιοριστικά μέτρα, δεν υπάρχει περίπτωση τοπικών lockdown, αλλά ούτε και περιορισμών σε χώρους αμιγώς για εμβολιασμένους».
Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι «οι όποιοι περιορισμοί θα αφορούν χώρους εμβολιασμένους με μη εμβολιασμένους, όπως τα θέατρα».
Διεμήνυσε, άλλωστε, ότι «δεν θα ανοίξουμε κλειστούς χώρους για μη εμβολιασμένους στην εστίαση», ενώ υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει περίπτωση με πολιτική απόφαση και με συζήτηση με λοιμωξιολόγους να υπάρχουν περιορισμοί σε χώρους αμιγώς για εμβολιασμένους».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Το WhatsApp λύνει επιτέλους ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα στο iPhone
Το Κέντρο «Μέριμνα» Πάτρας στην Παναγία Τρυπητή στο Αίγιο ΦΩΤΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Claude βάζει πλέον «υπογραφή» σε κάθε κείμενο που γράφει – Ακολουθούν ChatGPT και Gemini
Παράσταση με τον Καραγκιόζη από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κρίνου ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Disney+ για τη Formula E, Apple για τη Formula 1 ο πόλεμος του streaming
