Πλεύρης για επιθέσεις σε γιατρούς του Ιπποκράτειου: «Ας αφήσουν έξω τα νοσοκομεία μας από αυτήν την τοξικότητα»

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης τοποθετήθηκε για όλα αυτά τα επεισόδια και τις κινήσεις που έχουν σημειωθεί ενάντια σε πρόσωπα του ιατρικού επιτελείου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

pleuris

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης δεν άφησε ασχολίαστες όλες αυτές τις περιπτώσεις επιθέσεων σε πρόσωπα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, καθώς επιθέσεις έχουν δεχτεί γιατροί, αλλά και ο διοικητής του νοσοκομείου, με αφορμή τον πυροβολισμό και τραυματισμό του 16χρονου από αστυνομικό.

«Η στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού είναι απολύτως καταδικαστέες. Η διοίκηση και οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16 χρόνο συμπολίτη μας και ενημερώνουν συνεχώς την οικογένεια του για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του» τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός.

«Όσοι δυναμιτίζουν το κλίμα με εμπρηστικές πολιτικές δηλώσεις, προκλητικές συνδικαλιστικές ανακοινώσεις ή διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις στην πραγματικότητα συμβάλλουν στη στοχοποίηση της διοίκησης και των γιατρών του νοσοκομείου. Ας αφήσουν έξω τα νοσοκομεία μας από αυτήν την τοξικότητα» υπογραμμίζει ο Θάνος Πλεύρης.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments