Πλεύρης: Ο Τσίπρας καλύπτει τις αντιεμβολιαστικές απόψεις Πολάκη

«Όλες οι επιστημονικές μελέτες, που γίνονται, αξιολογούνται από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου και στο σύνολο τους αναδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός αποτελεί όπλο για την αποφυγή της βαριάς νόσησης και της διασωλήνωσης» σχολίασε 0 υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για τη μελέτη Λύτρα και το σχόλιο Τσίπρα.

ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ

Όλες οι επιστημονικές μελέτες που γίνονται αξιολογούνται από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Υγείας δηλώνει ο Θάνος Πλεύρης αναφορικά με την μελέτη Λύτρα και επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι θεωρούσε ότι η διασωλήνωση εντός και εκτός ΜΕΘ δεν έχει καμία διαφορά στη θνητότητα.

Αποκαλυπτική μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα: Αυξημένος κίνδυνος θανάτου για διασωληνωμένους ασθενείς Covid εκτός ΜΕΘ

Ειδικότερα ο υπουργός Υγείας σχολίασε την την ανάρτηση Τσίπρα σχετικά με τη μελέτη Λύτρα, αναφέροντας τα εξής:

«Η χώρα μας σύμφωνα με τα πλέον επίκαιρα στοιχεία του ECDC και του Euromomo φέτος το καλοκαίρι είχε την 5η χαμηλότερη τιμή υπερβάλλουσας θνησιμότητας στην Ευρώπη και συνολικά, καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας, όπως έχει επιβεβαιώσει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, έχει σημειώσει τη 12η καλύτερη επίδοση στην ΕΕ των 27 με όρους υπερβάλλουσας θνησιμότητας.

Από την αρχή της πανδημίας εξάντλησαμε όλες τις δυνατότητες αύξησης κλινών ΜΕΘ υπερδιπλασιάζοντας τες με πλήρη στελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Όλες οι επιστημονικές μελέτες, που γίνονται, αξιολογούνται από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου και στο σύνολο τους αναδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός αποτελεί όπλο για την αποφυγή της βαριάς νόσησης και της διασωλήνωσης.

Σήμερα ενώ ο κ. Ξανθός στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων στη Βουλή εξέθεσε τον κ. Πολάκη για τις αντιεπιστημονικές αντιεμβολιαστικές του ανάρτησεις, ο κ. Τσίπρας με ανάρτηση του επέλεξε για μία ακόμη φορά να συνταχθεί με τον κ. Πολάκη και να τον καλύψει απόλυτα στις αντιεμβολιαστικές του απόψεις».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ