Πλεύρης: «Θέλω οι διοικήσεις των νοσοκομείων να συμπεριφέρονται με ανθρωπιά»
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε σύσκεψη που είχε σήμερα με όλους τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, ενημερώθηκε για τα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και γίνεται λόγος για ευθύνες νοσοκομείων και παραμέληση ασθενών.
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε σύσκεψη που είχε σήμερα με όλους τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, ενημερώθηκε για τα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και γίνεται λόγος για ευθύνες νοσοκομείων και παραμέληση ασθενών.
Ο υπουργός Υγείας ζήτησε οι διοικήσεις των νοσοκομείων να απαντούν στους ασθενείς και να δείχνουν ανθρωπιά.
«Ως ασθενής όταν νόσησα λόγω ιατρικού λάθους δημοσίου νοσοκομείου αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν η πλήρη αδιαφορία της διοίκησης του νοσοκομείου. Θέλω οι διοικήσεις των νοσοκομείων να συμπεριφέρονται με ανθρωπιά να απαντούν στις διαμαρτυρίες των ασθενών και να κάνουν τα πάντα για να αποφεύγονται περιστατικά παραμέλησης ασθενών» τόνισε στους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών.
Στη σύσκεψη συμμετέχει και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Tecno POVA 8 Pro ανάβει σαν supercar και δεν κοστίζει σαν ένα
ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Εως τις 11 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Αυξήσεις έως 20% στα iPhone 18 pro πόσο θα κοστίζουν τα νέα iPhone στην Ελλάδα
Γεύμα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο ΕΚΑΜΕ/ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
