Πόλεμος στην Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία Τζόνσον – Σι Τζινπίνγκ για την έκρυθμη κατάσταση
«Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον πρόεδρο της Κίνας σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία», είπε ο εκπρόσωπος τύπου, προσθέτοντας πως η τηλεφωνική επικοινωνία διήρκησε περίπου 50 λεπτά.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον είχε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ σχετικά με την κατάσταση με την Ουκρανία, έγινε σήμερα γνωστό από τον εκπρόσωπο τύπου του Βρετανού πρωθυπουργού, καθώς ηγέτες της Δύσης καλούν την Κίνα να αποφύγει κάθε στήριξη στη Ρωσία και την εισβολή της.
«Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον πρόεδρο της Κίνας σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία», είπε ο εκπρόσωπος τύπου, προσθέτοντας πως η τηλεφωνική επικοινωνία διήρκησε περίπου 50 λεπτά.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 15/9/2026: Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το YouTube απάντησε στο τι είναι mainstream: Τα Backrooms και ο 19χρονος στην κορυφή του κόσμου
Βράβευση της ΕΑΣ Νάξου από τον Καλαβρυτινό Παύλο Σατολιά ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
