Πολυφωνική: Συνεχίζονται οι συναυλίες των σπουδαστών της

Με δύο συναυλίες στις 15 και 16 Ιουνίου συνεχίζεται το πρόγραμμα των συναυλιών

Πολυφωνική

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν η 4η και 5η συναυλία του κύκλου «Συναυλίες των σπουδαστών», διαφόρων τάξεων του Ωδείου της Πολυφωνικής  (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα).

Το προσεχές Σάββατο 15 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, η 6η κατά σειρά συναυλία θα περιλαμβάνει έργα της Σχολής πιάνου, τάξεων των καθηγητριών, Αρετούσας Νικολοπούλου και Λούσης Χριστοδούλου αλλά και έργα κλασικού τραγουδιού, τάξης της καθηγήτριας, Χρύσας Πανταζοπούλου.

Πολυφωνική

25 σπουδαστές, θα παρουσιάσουν στο κοινό την εργασία τους, που αναφέρεται σε ερμηνείες διαφόρων συνθετών πιάνου όπως: Ferdinand Beyer, Johann Sebastian Bach, Camille Saint- Saens, Frederic Chopin, Jean Batiste Duvernoy, Thomas Bayly, Theodor Oesten, Johannes Brahms, Friedrich Burgmuller, John Thomson, Scott Joplin, Gerald Martin, Albert Pieczonka, Ljuban Prekor Schatz και Wolfgang Amadeus Mozart. Τα έργα μονωδίας που θα ερμηνευτούν θα είναι των συνθετών: Giovanni Battista Pergolesi, Alessandro Scarlatti και Wolfgang Amadeus Mozart. Συνοδεία πιάνου: Αρετούσα Νικολοπούλου, Λούση Χριστοδούλου και Ολένα Φέντκο.

Πολυφωνική

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 11.30 το μεσημέρι και στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν η 7η και 8η αντίστοιχα, συναυλίες του Ωδείου, Σχολών κρουστών οργάνων, τάξης του καθηγητή Γιώργου Λαμπράκου.

52 σπουδαστές, θα ερμηνεύσουν έργα για κρουστά όργανα, βασισμένα σε μελωδίες, γνωστών συνθετών και συγκροτημάτων, από το Ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Τόλης Νομικός» του Οργανισμού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.