Πόπη Τσαπανίδου: «Οι μισθωτοί θα πουν “ως εδώ” στις 21 Μαΐου»
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου ανέφερε πως η Ελλάδα είναι στη 4η χειρότερη θέση στην απώλεια εισοδήματος.
Με σιγουριά για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές εμφανίστηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, αναφέροντας συγκεκριμένα πως «οι μισθωτοί θα πουν “ως εδώ” στις 21 Μαΐου».
«Όταν η πραγματικότητα δε συμφέρει τον κ. Μητσοτάκη τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα. Έφτασε σήμερα στο σημείο να αμφισβητήσει μέχρι και τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα είναι στη 4η χειρότερη θέση στην απώλεια εισοδήματος» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.
«Αλλά ποιος είναι και ο ΟΟΣΑ για να πάει κόντρα σε έναν Μητσοτάκη; Στις 21 Μαΐου οι μισθωτοί θα πουν ‘Ως εδώ!’», προσθέτει η Πόπη Τσαπανίδου.
Πηγή: enikos.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
«Βούλιαξε» από νεολαία το πανηγύρι του Αχιλλέα Καμαρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Η Γιορτή Τράγου στα Ζαχλωρίτικα ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
