Πώς αποχαιρέτησε ο Παύλος Μαρινάκης τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη
Συγκινητική ανάρτηση από τον αχαιό κυβερνητικο εκπρόσωπο
Τον δικό του αποχαιρετισμό στο ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βαρβιτσιώτη, έκανε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης.
Ο αχαιός εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το απόγευμα της Κυριακής: «Ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης υπήρξε ένας από τους διαχρονικούς στυλοβάτες της Νέας Δημοκρατίας, ένας πολιτικός που υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος και αφοσίωση την πατρίδα και την παράταξη.
Από σήμερα, η Νέα Δημοκρατία, αλλά και η χώρα, είναι φτωχότερες. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Μιλτιάδη, τον Θωμά, την Ελένη, τον Κωνσταντίνο και σε όλους τους οικείους του.
Αιωνία του η μνήμη».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
H Ύψωση του Τιμίου Σταυρού: Η νηστεία της 14ης Σεπτεμβρίου
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Πάτρα: Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας ΦΩΤΟ
