Πώς προκύπτει Τσακογιάννης για την Παναχαϊκή;

Σήμερα λήγει η προθεσμία προκειμένου να τακτοποιηθεί η οφειλή από την προσφυγή του Στάθη Ρόκα

Πώς προκύπτει Τσακογιάννης για την Παναχαϊκή;

Οι επαφές του Πέτρου Σταθάκη προκειμένου να έχει βοήθειες στο οικονομικό τη νέα σεζόν, συνεχίζονται κανονικά, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει εξέλιξη. Απ’ αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι ότι μόνος του δεν μπορεί να σύρει το καράβι και το δεύτερο ότι δεν υπάρχουν στο κάδρο οι Αμερικανοί. Οπότε, δημιουργούνται νέα δεδομένα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις και από αλλού…
Μην περιμένουν οι φίλοι της Παναχαϊκής μεγιστάνες και πλούσιους που δεν έχουν τι να κάνουν τα χρήματά τους. Να περιμένουν καταστάσεις …αυθεντικής Super League 2 και μένει να δούμε αν θα είναι στην καλύτερη ή στη χειρότερη μορφή. Ας ευχηθούμε το πρώτο, έστω κι αν αυτό είναι επίσης προβληματικό.
Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τον Γιώργο Τσακογιάννη, ο οποίος έχει παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια στην Πάτρα, όπως αυτό με την Κηφισιά. Από την πλευρά της διοίκησης υποστηρίζεται ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πάτρα, αλλά θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν ισχύει το ρητό «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Σήμερα λήγει η προθεσμία προκειμένου να τακτοποιηθεί η οφειλή από την προσφυγή του Στάθη Ρόκα και από τη στιγμή που θα διευθετηθεί, ανοίγει ο δρόμος, καθώς μετά οι εκκρεμότητες είναι πολύ λίγες.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ