Πώς θα διεξαχθεί η Super League 2 τη νέα χρονιά;

Super League 2

Μία μόλις αγωνιστική πριν το φινάλε στη Super League 2 και σχεδόν τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει τόσο σε ότι έχει να κάνει με την άνοδο, αλλά και για τον υποβιβασμό. Για να γίνουμε συγκεκριμένοι, έχουν κερδίσει την άνοδο στη Super League 1 η Καλλιθέα και ο Λεβαδειακός και απομένει να οριστικοποιηθεί στον Βορρά ποια από τις Κοζάνη, Καρδίτσα, Καμπανιακό θα παραμείνει, καθώς όλα θα κριθούν την Τετάρτη στο φινάλε των play-outs.

Επίσης εδώ και δύο εβδομάδες έχει οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός από τη Super League 1 της Κηφισάς και του ΠΑΣ Γιάννινα και η άνοδος από τη Γ’ Εθνική των Πανιωνίου, Παναργειακού, Καβάλας και Εθνικού Νέου Κεραμιδίου. Αυτές οι πέντε ομάδες συν οι ομάδες που θα παραμείνουν τη φετινή σεζόν θα είναι μαζί με την Παναχαϊκή του χρόνου στη Super League 2. Από τον Νότο θα είναι τη νέα περίοδο στη Super League 2 Χανιά, Ηλιούπολη, Ιωνικός, Καλαμάτα, Διαγόρας, Αιγάλεω και από τον Βορρά ΑΕ Λάρισας, Νίκη Βόλου, ΑΕΚ Β’, Μακεδονικός, ΠΑΟΚ Β’, Ηρακλής και μία ομάδα εκ των Καμπανιακού, Κοζάνης, Καρδίτσας.

Συνολικά 20 ομάδες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς και ο τρόπος που θα διεξαχθεί. Το βασικό ερώτημα είναι εάν θα διεξαχθεί σε έναν ή σε δύο Ομίλους;

Βέβαια έχει σημασία για την Παναχαϊκή και εάν το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν ή δύο Ομίλους, το σύστημα και ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν σε κάθε Ομιλο εφόσον αποφασιστεί οριστικά να διεξαχθεί σε δύο Ομίλους.