Πότε θα πέσει χρήμα στην Παναχαϊκή και ποια είναι τα «μέτωπα»
Οσον αφορά τις φήμες που ακούγονται περί εκ νέου κατάθεσης υποψηφιότητας από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, η πλευρά που αποτελείται από Πολιτεία – SL1 και Ειδική Επιτροπή, υποστηρίζει ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα
Και τώρα που λύθηκαν όλα τα προβλήματα (;) με τη Super League 2, θα πρέπει να δούμε τι γίνεται και με την Παναχαϊκή. Με τα χρήματα που θα δοθούν σε παίκτες, σε προσφυγές και σε άλλες υποχρεώσεις που έχουν οι «κοκκινόμαυροι».
Γιατί καλές είναι οι μπουνιές στα συμβούλια, οι διαμάχες των «μεγάλων» και η επιλογη «στρατοπέδου», αλλά το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 11 Μαρτίου και η Παναχαϊκή θα πρέπει να συνεχίσει με όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», εφόσον οριστικοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη η εκλογή ενός αξιόπιστου προεδρείου (όπως το εννοεί η πλευρά της Πολιτείας) και η έναρξη του πρωταθλήματος, θα «ζεσταθούν» και οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος έχει οριστεί – σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής – το Σάββατο 11 Μαρτίου (γηπ. Παναχαϊκής, 14.45).
Δεν είναι όμως το μοναδικό «μέτωπο», καθώς υπάρχουν και οι προσφυγές, όπου και εκεί θα πρέπει να δοθούν αρκετά χρήματα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία της χρηματοδότησης των ΠΑΕ έχει ήδη προχωρήσει και αυτό θα φανεί μέχρι τη Δευτέρα.
Οσον αφορά τις φήμες που ακούγονται περί εκ νέου κατάθεσης υποψηφιότητας από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, η πλευρά που αποτελείται από Πολιτεία – SL1 και Ειδική Επιτροπή, υποστηρίζει ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Θα δείξει, καθώς το παιχνίδι που παίζεται είναι «χοντρό».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
Στο πλευρό των πολιτών ο Ανδρέας Κατσανιώτης για τον Δεκαπενταύγουστο
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Το YouTube αλλάζει και τα νούμερά σου θα εκτοξευθούν αλλά τα έσοδα όχι
Πάτρα: Συνεργασία της «Κοινο_Τοπίας» με τον ΕΟΔΥ για την Υγεία
ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Οι φωτογραφίες του κατοικίδιου σου βγαίνουν θολές; Να τι κάνεις λάθος
