Πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πατρέων – ΦΩΤΟ
Πρόκειται για μια επίκαιρη κωμωδία που έχει περιοδεύσει, με επιτυχία, στις γειτονιές του Δήμου Πατρέων και σε πόλεις της Δυτικής Ελλάδας.
Την παράσταση του Άρματος Θέσπιδος «Του Κουτρούλη ο Γάμος» (έργο του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή), φιλοξένησε, την Παρασκευή 28 Ιουλίου, το βράδυ, το Θερινό Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πατρέων και την απόλαυσαν εκατοντάδες θεατές.
Πρόκειται για μια επίκαιρη κωμωδία που έχει περιοδεύσει, με επιτυχία, στις γειτονιές του Δήμου Πατρέων και σε πόλεις της Δυτικής Ελλάδας.
Η παράσταση ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, την προλόγισε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και την παρακολούθησαν οι Αντιδήμαρχοι: Βίβιαν Σαμούρη, Τάκης Πετρόπουλος, Νίκος Ασπράγκαθος, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, Πέτρος Βάης και μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού.
Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Βασίλης Κόκκαλης, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Αλέξανδρος Τσίτσος, Βασίλης Τσόρλαλης, Θάνος Δημόπουλος.
Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Βασιλοπούλου, Φωτογράφιση: Βασίλης Ζαβέρδας, Βινεοσκόπηση: Κωνσταντίνος Λιόπετας, Μακιγιάζ: Ίνα Τσέλιου.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το viral λάθος του καλοκαιριού: Μπορεί το καρπούζι να αντικαταστήσει το αντηλιακό;
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Η ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΝΕΠ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΦΩΤΟ
Τελικά το καρπούζι παχαίνει ή κάνει για δίαιτα;
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Tα Καλάβρυτα γεμίζουν χρώμα με μουσική, χορό, παιχνίδια
Η αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη
Ειρήνη δια χειρός Νίκου Καραθάνου
