Πρέβεζα: Επίθεση σκύλου σε 16χρονο προκάλεσε ατύχημα – Στο ΠΓΝΠ στο Ρίο ο νεαρός

Αμέσως στο σημείο έτρεξαν κόσμος που είδε το περιστατικό, από τη μία να διώξει το αδέσποτο σκύλο και από την άλλη να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του 16χρονου.

Πρέβεζα

Σοβαρά τραυματίστηκε 16χρονος μαθητής στην Πρέβεζα, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αδέσποτου σκύλου, έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο 16χρονος μεταφέρεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με το τοπικό onpreveza.gr, όλα έγιναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, όταν είδαν αδέσποτο σκυλί να κυνηγάει το αγόρι, το οποίο στην προσπάθεια του να το αποφύγει μπήκε στο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου ένα διερχόμενο Ι.Χ, χωρίς να καταλάβει τίποτα χτύπησε τον 16χρονο και τον πέταξε πολλά μέτρα μακριά.

Αμέσως στο σημείο έτρεξαν κόσμος που είδε το περιστατικό, από τη μία να διώξει το αδέσποτο σκύλο και από την άλλη να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του 16χρονου.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, όπου έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να μεταφέρει τον 16χρονο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, αστυνομικοί της Τροχαίας, έκλεισαν το δρόμο για αρκετή ώρα ρίχνοντας πριονίδια στο σημείο που είχε την πτώση ο νεαρός.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις ο 16χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Αυτοψία σε φράγμα Πείρου-Παραπείρου και οικισμούς μετά τα 4,3 Ρίχτερ, άγνωστο το ρήγμα που έδωσε τον σεισμό

«Βράζει» το Αίγιο από καύσωνα… που υποχωρεί, λιγότερη ζέστη από αύριο αλλά μόνο για λίγες ημέρες

ΠΑΣΟΚ: Η επόμενη μέρα και τα «φλερτ» της ηγεσίας

Ευρωεκλογές: Πώς και γιατί η ακροδεξιά κέρδισε έδαφος στη νεολαία

Νωρίτερα οι συντάξεις Ιουλίου λόγω Αγίου Πνεύματος, οι ημερομηνίες