Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Μόνος στα βραβεία Bafta – Ανναρώνει η Κέιτ Μίντλεντον
Η Κέιτ Μίντλεντον συνεχίζει την ανάρρωσή της μετά και την περιπέτεια με την υγεία της.
Μόνος, χωρίς την Κέιτ Μίντλεντον στο πλευρό του θα παραστεί στα βραβεία Bafta ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.
Η Κέιτ Μίντλεντον συνεχίζει την ανάρρωσή της μετά και την περιπέτεια με την υγεία της – στις 16 Ιανουαρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαιώνεται ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «θα παραστεί στην τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA στο Royal Festival Hall την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου».
Σύμφωνα με το newsit, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών από το Φεβρουάριο του 2010, ενώ ο παππούς του Φίλιππος, ήταν ο πρώτος πρόεδρος της Ακαδημίας.
Οικοδεσπότης της φετινής τελετής είναι για πρώτη φορά ο Σκωτσέζος ηθοποιός και πρωταγωνιστής του «Doctor Who» Ντέιβιντ Τένναντ. Μεταξύ των παρουσιαστών που θα ανέβουν στη σκηνή του Royal Festival Hall, θα είναι οι Κέιτ Μπλάνσετ, Χιου Γκραντ , Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Dua Lipa και Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Διαβάστε επίσης:
Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Επέστρεψε μεθυσμένος και την πυροβόλησε στο κεφάλι
Ρωσία: Πέθανε στην φυλακή ο Αλεξέι Ναβάλνι
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Με χαμόγελα και ενθουσιασμό στη νέα εποχή ο ΑΟ Αιγιαλέων
Audi A2 e-tron: Τιμή από 38.200 ευρώ και αυτονομία έως 646 χιλιόμετρα
Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι «χάνουν» το επίδομα των 400 ευρώ
Ο Χαράλαμπος Μπονάνος στην ΔΕΘ ΦΩΤΟ
Lenovo Yoga Tab Plus Gen 2: Το tablet που τα έχει όλα μέσα στο κουτί
