Principote Mykonos: «Καμία σχέση με το beach bar στην Αλβανία – Χρησιμοποιεί παράνομα το όνομά μας»
Η επιχείρηση της Μυκόνου παίρνει θέση μετά τη δολοφονία του 20χρονου Πορτογάλου στο Εξαμίλι και ξεκαθαρίζει ότι έχει ήδη προχωρήσει σε νομικές ενέργειες για τη χρήση της επωνυμίας της
Κατηγορηματική θέση παίρνει το Principote Mykonos μετά τη δολοφονία του 20χρονου Πορτογάλου τουρίστα σε beach bar στο Εξαμίλι της Αλβανίας, το οποίο εμφανίζεται με την ονομασία «Principote».
Η γνωστή επιχείρηση της Μυκόνου διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία επιχειρηματική, ιδιοκτησιακή ή άλλη σχέση με το κατάστημα στην Αλβανία, υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο beach bar χρησιμοποιεί παρανόμως την επωνυμία της. Παράλληλα γνωστοποιεί ότι έχει προχωρήσει σε νομικές ενέργειες προκειμένου να σταματήσει η χρήση του ονόματός της.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε μετά τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση της δολοφονίας του Λουίς Μιγκέλ Βαρέλα Μέντες, καθώς σε δημοσιεύματα από την Αλβανία και άλλες χώρες το όνομα «Principote» συνδέθηκε με τον χώρο όπου ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή.
«Ουδεμία απολύτως επιχειρηματική ή άλλη σχέση»
Στην ανακοίνωσή του, το Principote Mykonos αναφέρει ότι το κατάστημα στο Εξαμίλι χρησιμοποιεί παράνομα τον τίτλο της επιχείρησης και τονίζει ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα στις δύο επιχειρήσεις.
Παράλληλα υποστηρίζει ότι έχουν ήδη κινηθεί νομικές διαδικασίες σε βάρος του αλβανικού καταστήματος, με στόχο να σταματήσει η χρήση της επωνυμίας και αυτό που χαρακτηρίζει αθέμιτο ανταγωνισμό μέσω της αξιοποίησης της διεθνούς αναγνωρισιμότητας του Principote Mykonos.
Η διευκρίνιση αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς το όνομα του καταστήματος στο Εξαμίλι εμφανίζεται επανειλημμένα στα ρεπορτάζ για την υπόθεση.
Η δολοφονία του 20χρονου στο Εξαμίλι
Ο 20χρονος Πορτογάλος Λουίς Μιγκέλ Βαρέλα Μέντες έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τρίτης 18 Αυγούστου, μετά από άγρια συμπλοκή που ξεκίνησε σε τουριστικό συγκρότημα στο Εξαμίλι και συνεχίστηκε στην παραλία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των αλβανικών Αρχών που έχουν δημοσιοποιηθεί, ο νεαρός φέρεται να δέχθηκε αρχικά χτυπήματα από περισσότερα άτομα και στη συνέχεια μαχαιρώθηκε θανάσιμα.
Για την υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί 12 συλλήψεις, ενώ η έρευνα έχει επεκταθεί σε εργαζόμενους και πρόσωπα που βρίσκονταν στον χώρο. Μεταξύ όσων έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται άτομα που φέρονται να εργάζονταν στην ασφάλεια του καταστήματος, ενώ διερευνάται και ο ρόλος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο Εξαμίλι.
Ο 29χρονος που θεωρείται βασικός κατηγορούμενος για τη θανατηφόρα επίθεση εντοπίστηκε μετά το περιστατικό κρυμμένος στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, με δύο Τούρκους υπηκόους να κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να τον μεταφέρουν προς τα Τίρανα.
Η επιχείρηση της Μυκόνου επιχειρεί πλέον με την ανακοίνωσή της να διαχωρίσει πλήρως τη θέση της από το κατάστημα όπου συνέβη η δολοφονία, υπογραμμίζοντας ότι η κοινή ονομασία δεν σημαίνει οποιαδήποτε σύνδεση μεταξύ τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Το έξυπνο κόλπο με το κουκούτσι αβοκάντο που όλοι πετάμε: Πώς να το μετατρέψετε σε ένα υπέροχο αξεσουάρ κήπου!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η «Κουζίνα Αγάπης» στην Πάτρα δεν κάνει διακοπές ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
