Πάτρα: Συγκροτήθηκε το νέο Προεδρείο στον Δικηγορικό Σύλλογο –

Επαναληπτική ψηφοφορία σήμερα για την εκλογή του Γενικού Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας.

Πάτρα: Συγκροτήθηκε το νέο Προεδρείο στον Δικηγορικό Σύλλογο - Ο πρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Ζούπας με τους δύο αντιπροέδρους Κωνσταντίνο Κρεμμύδα και Θεοφάνη Παπαναγιωτάκη, κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, με τον Αθανάσιο Ζούπα να ανανεώνει τη θητεία του, στη θέση του προέδρου και τυπικά.

Το υπόλοιπο προεδρείο συγκροτείται από τους δικηγόρους Θεοφάνη Παπαναγιωτάκη και Κωνσταντίνο Κρεμμύδα που εξελέγησαν στις θέσεις των δύο αντιπροέδρων, με 13 ψήφους υπέρ και 2 λευκά ο πρώτος και 14 ψήφους υπέρ και ένα λευκό ο δεύτερος.

Κενή παραμένει η θέση του γενικού γραμματέα καθώς ο Αθανάσιος Γαβριλόπουλος πλειοψήφισε με ψήφους 7 υπέρ, ενώ οι Χρήστος Δελδήμος και Κωνσταντίνος Λέων, έλαβαν από 4 ψήφους. Επειδή κανείς δεν έλαβε την απόλυτη πλειοψηφία, η διαδικασία της ψηφοφορίας θα επαναληφθεί σήμερα μεταξύ των τριών υποψηφίων.

Στη θέση του ταμία εξελέγη ο Βασίλης Γαλανόπουλος με 9 ψήφους υπέρ, ενώ Πέτρος Ντερέκης έλαβε 5 ψήφους και ένα λευκό.
Εκτός των ανωτέρω, το υπόλοιπο συμβούλιο αποτελείται από τους Ευστάθιο Αντίοχο, Παναγιώτη Κολλιόπουλο, Κωνσταντίνο Κωστάκο, Μαριάνθη Νέγκα, Μαρία Στέφου, Ανθή Τσιμά και Γιώργο Χαλκιόπουλο.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Αθανάσιος Ζούπας, σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει το έργο του με κυρίαρχο μέλημα ο σύλλογος να έχει κύρος, να συνεχίσει να είναι κοντά στον μαχόμενο δικηγόρο και να είναι δίπλα στην κοινωνία, παρεμβαίνοντας με τις απόψεις του σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μακρύς μαύρος κατάλογος της πανδημίας - Πόσοι πέθαναν στην Πάτρα
Ερασιτέχνες ληστές στην Πάτρα - Τους «έπεσαν» οι μάσκες
Κύκλωμα αναβολικών: Το προφίλ του Πατρινού «ηγέτη» - Πως ΕΛΑΣ και europol έφτασαν στη σύλληψη του
Πάτρα - Κορονοϊός: Εφτιαξαν σελίδα γνωριμιών οι αρνητές - «Ανεμβολίαστα ραντεβού»… μέσω facebook!