Προμηθέας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Περιστέρι του Σπανούλη – Σόου στο «Τόφαλος»

Προμηθέας εναντίον Περιστερίου την Κυριακή στο Τόφαλος» με το μενού να περιλαμβάνει εκτός από… ντερμπάρα πολλές εκπλήξεις και χάπενινγκς!

Προμηθέας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Περιστέρι του Σπανούλη - Σόου στο «Τόφαλος» Ο Προμηθέας απευθύνει κάλεσμα για τον «τελικό» με το Περιστέρι στο οποίο θα δούμε πολλά χάπενινγκς
Εναν ακόμα καθοριστικό για την τελική κατάταξη αγώνα καλείται να δώσει ο Προμηθέας την Κυριακή 2 Απριλίου στις 17:00, απέναντι στο Περιστέρι.
Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθευτούν το εσιτήριό τους είτε ηλεκτρονικά από το ticketmaster.gr είτε δια ζώσης από το «Promitheas Park» από σήμερα και ώρες 10:00-18:00. Εναλλακτικά, την ημέρα του αγώνα από το «Promitheas Park» 10:00-13:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 15:00. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ ενώ υπάρχει περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτηρίων 7 ευρώ για φοιτητές, μαθητές, ανέργους και ΑμΕΑ.
Φυσικά ο Προμηθέας θα έχει φροντίσει και για μια σειρά από χάπενινγκς, με το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να αποτελεί ένα πλούσιο μπασκετικό σόου!
Προμηθέας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Περιστέρι του Σπανούλη - Σόου στο «Τόφαλος» Προμηθέας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Περιστέρι του Σπανούλη - Σόου στο «Τόφαλος» Προμηθέας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Περιστέρι του Σπανούλη - Σόου στο «Τόφαλος»  Προμηθέας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Περιστέρι του Σπανούλη - Σόου στο «Τόφαλος» Προμηθέας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Περιστέρι του Σπανούλη - Σόου στο «Τόφαλος»Προμηθέας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Περιστέρι του Σπανούλη - Σόου στο «Τόφαλος»
Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ