Προμηθέας-Μαρούσι: Συλλογή τροφίμων για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος
Το αυριανό παιχνίδι του Προμηθέα Βίκος Cola με το Μαρούσι θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα στηριχθούν τα Παιδικά Χωριά SOS.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας αναφέρει τα εξής:
«Στην αναμέτρηση Προμηθέας Βίκος Cola – Μαρούσι, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 20:15, συλλέγουμε τρόφιμα για τα Παιδικά Χωριά SOS. Για μια ακόμα φορά, καλούμαστε να δείξουμε την κοινωνική μας αλληλεγγύη, καθώς μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, λάδι, μπισκότα, γάλα εβαπορέ, παξιμάδια κτλ).
Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος δημιουργούν οικογένειες για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Στηρίζουν παιδιά που είναι ορφανά, εγκαταλελειμμένα ή παιδιά των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν και τους δίνουν την ευκαιρία να χτίσουν μακροχρόνιες σχέσεις μέσα σε μια οικογένεια. Δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να αναγνωρίσουν και να εκφράσουν τα προσωπικά ενδιαφέροντα, τα ταλέντα και τις ικανότητές τους και τους παρέχουν τη μόρφωση και την εκπαίδευση που χρειάζονται για να γίνουν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας.
Καλούμε όλους εσάς, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να συμμετέχετε στην εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων βασικών ειδών, και μαζί να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον αγάπης και φροντίδας για κάθε παιδί!
Μόνο με τη συμμετοχή όλων μας, θα καταφέρουμε, και αυτά τα Χριστούγεννα, να εξασφαλίσουμε στα παιδιά και τις οικογένειές τους τα πιο όμορφα και ζεστά Χριστούγεννα!».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος η ΑΕΚ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Στα παιδιά των Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων παρουσιάστηκε το Eκπαιδευτικό Φιλοζωικό Πρόγραμμα ΦΩΤΟ,
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου

