Πρόσωπα του καθήκοντος και της προσφοράς – Συγκλονιστικές στιγμές στα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2022» ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ελαμψε για 9η χρονιά ο θεσμός της Εφημερίδας «Πελοπόννησος», στο κατάμεστο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ειδήσεις Πάτρα Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς. Οι γονείς - δωρητές, βραβεύονται από τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο

Συγκινητικές στιγμές βαθιάς εξωστρέφειας, εποικοδομητικής κοινωνικής όσμωσης και αψιμυθίωτης ανθρώπινης ευαισθησίας, πρωταγωνίστησαν στην φετινή εκδήλωση «Πρόσωπα της Χρονιάς 2022», ενώ τον θαυμασμό όλων συγκέντρωσαν οι άνθρωποι και οι ομάδες που με το ταλέντο και την προσφορά τους, άνοιξαν δρόμους για τον τόπο τους και έγιναν φάροι φωτεινοί για τους συνανθρώπους τους.

«Πρόσωπα της Χρονιάς 2022»: Δείτε όλες τις βραβεύσεις – ΦΩΤΟ

Τη λαμπερή βραδιά διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Ομιλος της «Πελοποννήσου», η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», το pelop.gr, ο PELOPONNISOS FM 104.1 και το Ιδρυμα «Λήδας, Νανάς & Σπύρου Δούκα», με τους τιμώμενους, αλλά και τους υποψήφιους κάθε κατηγορίας, να εισπράττουν το παρατεταμένο και ενθουσιώδες χειροκρότημα του κόσμου, που είχε κατακλύσει από νωρίς τη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων.

Οι βραβεύσεις αφορούσαν πρόσωπα ή ομάδες προσώπων από τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας που διακρίθηκαν στους τομείς της Κοινωνίας, του Αθλητισμού, της Εκπαίδευσης – Ερευνας – Καινοτομίας και του Πολιτισμού.
Την καλλιτεχνική παρουσίαση της βραδιάς, με δραματοποιημένη αφήγηση, είχε ο γνωστός ηθοποιός, Γεράσιμος Γεννατάς, ενώ τα επιμέρους βραβεία και τους υποψηφίους κάθε κατηγορίας σύστησαν διαδοχικά στο κοινό όλοι οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Πελοπόννησος», υπό τη γενική παρουσίαση του διευθυντή σύνταξης της «Π» Κωνσταντίνου Μάγνη και του δημοσιογράφου της εφημερίδας μας, Κώστα Λαμπρόπουλου.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ 14 ΓΟΝΕΩΝ

Ολες οι βραβεύσεις ήταν αρκούντως συγκινητικές, αλλά αυτή που πλημμύρισε με δάκρυα τα μάτια προσκεκλημένων και διοργανωτών, ήταν το βραβείο «Τιμής Ενεκεν», που δόθηκε στους γονείς εκείνους που δώρισαν τα όργανα των παιδιών τους, στέλνοντας το μήνυμα ότι «υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο». Ηταν μια οφειλόμενη τιμή στους γονείς που επιλέγουν μέσω της δωρεάς οργάνων των παιδιών τους να χαρίσουν ζωή σε κάποιους άλλους που δίνουν μάχη για επιβίωση στο κρεβάτι κάποιου νοσοκομείου.

Πρόκειται για τους γονείς 14 παιδιών που προέρχονται στην πλειοψηφία τους από τη Δυτική Ελλάδα και νοσηλεύτηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Αυτοί οι ηρωικοί γονείς απέδειξαν ότι ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας και σημείο αναφοράς της.

Το βραβείο, εν μέσω θύελλας χειροκροτημάτων, απένειμε ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργόπουλος, φοιτητής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και η σκέψη όλων ταξίδεψε στον Απόλλωνα, την Ακριβή, τον Βασίλη, τον Γιώργο, τον Γιάννη, τη Δήμητρα, τον Δημήτρη, τον Ιωάννη, τους δύο Κωνσταντίνους, τη Μαρία-Κωνσταντίνα, τον Μάριο, τον Μύρωνα και τον Σταύρο, που σίγουρα από τον Παράδεισο όπου βρίσκονται, θα χαμογελούσαν με την ευτυχία και την αγάπη που σκόρπισαν.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΦΛΟΓΑΣ»

Μία ακόμα συγκινητική βράβευση ήταν αυτή στο πρόσωπο της προέδρου της ΦΛΟΓΑΣ, Μαρίας Τρυφωνίδη που, συνοδευόμενη από τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ, παρέλαβε την τιμητική διάκριση από τον Θεόδωρο Λουλούδη, τον εκδότη της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.

Ειδήσεις Πάτρα

Η πρόεδρος της «Φλόγας» Μαρία Τρυφωνίδη, στο βήμα, μετά τη βράβευση από τον εκδότη της «Π», Θεόδωρο Λουλούδη, ο οποίος διακρίνεται δίπλα στον διευθυντή σύνταξης της Π» Κωνσταντίνο Μάγνη και παδιά της «Φλόγας»

Πρόκειται για τον Πανελλήνιο Σύλλογο εθελοντών γονιών παιδιών με καρκίνο, που εκπροσωπεί χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.  Σήμερα, 40 χρόνια μετά από την ίδρυσή του, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Διοικείται από 7μελές διοικητικό συμβούλιο και τους εκπροσώπους των 22 παραρτημάτων της περιφέρειας,  οι οποίοι εκλέγονται κάθε τρία χρόνια μεταξύ των εθελοντών γονιών στη γενική συνέλευση των τακτικών μελών.

Επικεφαλής σε αυτό τον Σύλλογο ζωής που δρα πολύπλευρα, αθόρυβα και με απόλυτη διαφάνεια, είναι η πρόεδρός του, Μαρία Τρυφωνίδη, μητέρα της Αλεξάνδρας. Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε το 1980, νόσησε το 1984 και έφυγε από τη ζωή το 1986. Αυτή τη γυναίκα και αυτόν τον Σύλλογο επέλεξε φέτος η οργανωτική επιτροπή του θεσμού «Πρόσωπα της Χρονιάς» να τιμήσει ως πανελλαδικό πρόσωπο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ – άτομο

Ο Παναγιώτης Κοκκότης, γυμναστής του τάε κβον ντο, κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία «Κοινωνία -άτομο», από τα χέρια του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ειδήσεις Πάτρα

 

Ο νεαρός πρωταθλητής του τάε κβον ντο, είναι αυτός που από την πρώτη κιόλας στιγμή δημοσιοποίησε το σημαντικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τη μάχη του με τον καρκίνο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν, αλλά και να στείλει ταυτόχρονα κι ένα μήνυμα προς όλους μας για το μέγιστο αγαθό, την υγεία.

 

Ο Παναγιώτης Κοκκότης, από την ηλικία των 10 ετών έως σήμερα, έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα και έχει πετύχει ουκ ολίγες διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις, όμως αναμφίβολα το σπουδαιότερο χρυσό μετάλλιο το κατέκτησε στη μάχη με το ύπουλο λέμφωμα Hodgkin. Ηταν μια μάχη από την οποία αναδείχθηκε νικητής και φύλαγε μάλιστα και τη σχετική ευχάριστη ανακοίνωση για την ημέρα των 28ων γενεθλίων του!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΟΜΑΔΑ

Νικητές στην κατηγορία «Κοινωνία – Ομάδα», αναδείχθηκαν μετά από την ψηφοφορία του κόσμου, η κλινική λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγίου Ανδρέα». Το βραβείο παρέλαβαν από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, η λοιμωξιολόγος Ντέμη Δημητροπούλου και ο Λεωνίδας Στέλλας, πνευμονολόγος και διευθυντής Κλινικής.

Ειδήσεις Πάτρα

Τα μέλη της Κλινικής Λοιμώξεων του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» αξίζουν τα εύσημα και τον θαυμασμό μας για την αυτοθυσία με την οποία έκαναν το καθήκον τους απέναντι στον συνάνθρωπο.

Η συγκεκριμένη κλινική σημείωσε εξαιρετική επιτυχία στην αντιμετώπιση περιστατικών Covid-19 με υψηλά ποσοστά επιβίωσης. Για την ικανοποίηση των ασθενών, απόδειξη είναι τα πολλά ευχαριστήρια που έλαβε η κλινική, με το προσωπικό της να στέκεται άξιο των απαιτήσεων, επιδεικνύοντας ευσυνειδησία, υπομονή και ευγένεια ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΑΤΟΜΟ

Δύο ήταν οι νικητές στην κατηγορία «Αθλητισμός – άτομο», αφού λόγω ελάχιστης διαφοράς στην προτίμηση του κοινού, η Κριτική Επιτροπή του Θεσμού αποφάσισε να δοθούν δύο βραβεία.

Το πρώτο δόθηκε στην αθλήτρια στίβου Μυρτώ Βαλαχά, από τον Αλέξη Γκότση, προπονητή, πρ. βαλκανιονίκη και αντιπρόεδρο του αθλητικού σωματείου «ΠΕΛΟΨ». Το 2022 ήταν αναμφίβολα η χρονιά της Μυρτούς Βαλαχά, καθώς κατέρριψε 14 συνολικά φορές μέσα στο έτος το πανελλήνια ρεκόρ. Ενώ τον περασμένο Ιούλιο στην Μπάνκσα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας, διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Κ16 στο αγώνισμα των 3.000 μ.!

Ειδήσεις Πάτρα

Το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία αυτή, που επιλέχθηκε από το κοινό, είναι η Ελένη Αντωνίου, η οποία είναι διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου. Το βραβείο τής απένειμε  ο Ξενοφών Σωτηρχόπουλος, Construction manager, της «Ολυμπίας Οδού».

Η Ελένη Αντωνίου έγινε στη διάρκεια του 2022 η πρώτη γυναίκα διαιτητής που διεύθυνε αγώνα της Super League1. Οι επιτυχίες, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η Ελένη Αντωνίου αναδείχθηκε στη σεζόν 2021-2022 και ως η καλύτερη διαιτητής Super League 2, έπειτα από ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 34 σωματείων της κατηγορίας.

Ειδήσεις Πάτρα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΟΜΑΔΑ

Νικητές στην κατηγορία «Αθλητισμός – ομάδα», αναδείχθηκαν τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Πύργου, οι οποίοι είναι και πρωταθλητές των Special OlympicsHellas (bοcce). Το βραβείο απένειμε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλειος Γιαννόπουλος.

Ειδήσεις Πάτρα

Τα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση των Special OlympicsHellas που φιλοξενήθηκαν στο Λουτράκι. Τα εύσημα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ομαδικό άθλημα bοcce, έλαβαν οι: Νίκος Ζαχαρόπουλο, Δημήτρης Κουτουκός, Μαρία-Ελένη Γερασιμοπούλου και Παναγιώτης Αττίκο-Γιδογιάννης, αλλά και η προπονήτριά τους Χριστίνα Ηλιάδου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ – ΑΤΟΜΟ

Ο Κώστας Μπακαλάρος, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της BAKALAROS GROUP, απένειμε το βραβείο της κατηγορίας «Εκπαίδευση – έρευνα», στον Κωνσταντίνο Μαλιάρη, προπτυχιακό φοιτητή Πανεπιστημίου Harvard.

Ειδήσεις Πάτρα

Ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου έγινε δεκτός στο κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, μετά τη διάκρισή του με την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής FGC TeamGreece, της οποίας είναι βασικό μέλος. Η ομάδα διακρίθηκε στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής FIRST GLOBAL CHALLENGE 2021, κατακτώντας τρία μετάλλια –ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Ο 17χρονος Κωνσταντίνος Μαλιάρης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάκριση, που ήταν η πρώτη για ελληνική ομάδα ρομποτικής, σε μια παγκόσμια διοργάνωση μετάλλια, σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες, αλλά και στη γενική παγκόσμια κατάταξη ταυτόχρονα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ – ΟΜΑΔΑ

Το βραβείο της κατηγορίας «Εκπαίδευση – Ερευνα- ομάδα», πήγε στα χέρια δύο μαθητών: Του Νικόλα Κουστουμπάρδη, μαθητή Γ΄ τάξης Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών και του Γιώργου Μελίστα, μαθητή Α΄ τάξης 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου. Το βραβείο τους απένειμε, ο Στάθης Τουλιάτος, ο οποίος είναι Accounting & Finance Manager της Coffee Island.

Ειδήσεις Πάτρα

Τα δύο παιδιά διακρίθηκαν στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής Junior 2022, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Καμπουλουνγκ Μολντοβένετς της Ρουμανίας. Ο Νικόλας Κουστουμπάρδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση, ενώ ο Γιώργος Μελίστας, το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση, το 1ο βραβείο για την καλύτερη επίδοση στις Παρατηρήσεις με Τηλεσκόπιο, καθώς και το 1ο βραβείο για την καλύτερη επίδοση σε Παρατηρήσεις επί Χάρτου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΤΟΜΟ

H Ολυμπία Βικάτου, δρ. Αρχαιολογίας, και προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, παρέλαβε το βραβείο της κατηγορίας «Πολιτισμός – άτομο», από τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Ειδήσεις Πάτρα

Η προσπάθειά της για την προστασία και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ήταν έντονη στη διάρκεια του 2022 και θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς και μέσα στο 2023. Αλλωστε, το Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο αποτελεί ένα στολίδι κι έναν χώρο μνήμης για όλους μας. Είναι αυτή, που πρωτοστατεί καθημερινά στην ανάδειξη και προστασία των μνημείων και των αρχαιολογικών θησαυρών της Δυτικής Ελλάδας, με αποκορύφωμα τη δημιουργία του Ξενοκρατείου Αρχαιολογικού Μουσείου στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΟΜΑΔΑ

O μη κερδοσκοπικός οργανισμός τοπικής κοινότητας Μεσολογγίου «MESSOLONGHI BY LOCALS», κατετάγη πρώτος στην προτίμηση του κοινού, στην κατηγορία «Πολιτισμός – ομάδα». Το βραβείο παρέλαβαν από τη Νάντια Σαμαρά, εκδότρια της εφημερίδας «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ», οι εκπρόσωποι του οργανισμού, Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος και Κύρα Παπανικολάου.

Ειδήσεις Πάτρα

Η εθελοντική ομάδα Messolonghi by Locals, είναι μια παρέα με όραμα για τον τόπο της, που μας γνωρίζει το Μεσολόγγι με τη ματιά των ντόπιων. Στον κόμβο που διατηρεί η ομάδα, παιδιά και ενήλικες μπορούν να απασχολούνται με θέματα πολιτισμού, ιστορίας, παράδοσης, εθελοντισμού και περιβάλλοντος. Σχεδιάζουν δράσεις για όλες τις ηλικίες γύρω από την προστασία της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, του ευαίσθητου οικοσυστήματος και παραδοσιακών επαγγελμάτων, ενώ το καλοκαίρι προσφέρουν στους κατοίκους ένα φεστιβάλ με έντονη το νεανικό στοιχείο.

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ – ΒΡΑΒΕΙΟ AFFIDEA

Το πρώτο βραβείο «Τιμής Ενεκεν – AFFIDEA» έφερε το όνομα του πλατινένιου χορηγού AFFIDEA, ο οποίος στήριξε την εκδήλωση, καθώς πρεσβεύει αξίες και ιδεώδη που συνάδουν με το όραμα και τη φιλοσοφία των ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. Δόθηκε στον Νίκο Καραμάνο, ο οποίος είναι καθηγητής Βιοχημείας του τμήματος Χημείας Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς επίσης και πρώην αντιπρύτανης, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Affidea, Θεόδωρο Καρούτζο.

Ειδήσεις Πάτρα

Ο βραβευθείς κέρδισε την ένταξή του στην ελίτ ομάδα των ερευνητών με την αξιοσημείωτη επιρροή του στην έρευνα, μέσω της παραγωγής πολλαπλών εργασιών με υψηλή αναφορά. Μια διάκριση που προσδίδει μεγάλο κύρος στο Πανεπιστήμιο Πατρών διεθνώς και στηρίζει σημαντικά τη βελτίωση της θέσης του στις διεθνείς κατατάξεις.

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ – Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Το δεύτερο βραβείο «Τιμής Ενεκεν», επιδόθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Ερευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνα Ζαΐμη, στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών Βασίλη Λουκόπουλο.

Ειδήσεις Πάτρα

Οπως είναι γνωστό, επί σχεδόν μια 25ετία, το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών παράγει υψηλού επιπέδου καινοτόμο έργο. Σήμερα φιλοξενεί 40 εταιρείες κι ένα Ερευνητικό Ινστιτούτο (ΙΝΒΙΣ), ενώ απασχολούνται καθημερινά περισσότερα από 150 άτομα υψηλού επιστημονικού μορφωτικού επιπέδου. Οι τομείς επιστημονικού ενδιαφέροντος αφορούν την Πληροφορική και Μικροηλεκτρονική, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τις Βιοεπιστήμες.

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ – Πανεπιστήμιο Πατρών

To επόμενο βραβείο «Τιμής Ενεκεν», δόθηκε στην πρυτανική αρχή Πανεπιστημίου Πατρών: Πρύτανης Χρήστος Μπούρας, αντιπρυτάνεις Μάρκος Μαραγκός, Παναγιώτης Δημόπουλος, Διονύσης Μαντζαβίνος και Βασίλειος Βασιλειάδης. Την απονομή έκανε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ειδήσεις Πάτρα

Ειδική αναφορά έγινε στο φεστιβάλ υποδοχής των φοιτητών που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά και στη βράβευση του Πανεπιστημίου Πατρών με το «Quality ChoicePrizeBarcelona 2022» για το εξαιρετικό έργο που επιτελεί το διδακτικό, ερευνητικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος.

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ – Στάθης Χρυσικόπουλος

Το επόμενο βραβείο «Τιμής Ενεκεν» απένειμε ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Μελάς, στον γιο του βραβευόμενου Στάθη Χρυσικόπουλου (αρχιτέκτονα – εικαστικού, πρ. καλ/κού δ/ντή θεσμού «Πατρινό Καρναβάλι»), Μαρκέλλο.

Ειδήσεις Πάτρα

Τιμήθηκε έτσι, ο ζωγράφος, ο αρχιτέκτονας, ο δάσκαλος, που με την καταλυτική του ανάμιξη στο Πατρινό Καρναβάλι, ως συνυπεύθυνος αρχικά και ως καλλιτεχνικός διευθυντής στη συνέχεια, συνέβαλε αποφασιστικά στην ποιοτική του αναβάθμιση. Παράλληλα, ως ζωγράφος, ανοιχτός σε επιρροές, επινοητικός και καινοτόμος, γνώρισε διεθνείς διακρίσεις και άφησε έντονη τη σφραγίδα του στον τομέα της οπτικής ποίησης, ισορροπώντας αρμονικά και δημιουργικά ανάμεσα στη ζωγραφική και τη γραφιστική.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments