Πρώτα πεντάλ, μετά τρέξιμο με Δημήτρη Νικολακόπουλο στον Peloponnisos FM 104,1

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος μίλησε σήμερα στον Peloponnisos FM 104,1 για το L΄ Etape Greece by Tour de France και τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας.

Πρώτα πεντάλ, μετά τρέξιμο με Δημήτρη Νικολακόπουλο στον Peloponnisos FM 104,1 Η κουβέντα μας με τον Δημήτρη Νικολακόπουλο ήταν άκρως ενδιαφέρουσα

Πρώτα το L΄ Etape Greece by Tour de France και στη συνέχεια ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας. Δυο σπουδαίες διοργανώσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον όλων στη Δυτική Ελλάδα, για τις οποίες μίλησε σήμερα στον Peloponnisos FM 104,1 και την εκπομπή «Δεξί-Αριστερό και Γκολ!» του Κώστα Λαμπρόπουλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Ο Δ. Νικολακόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στη σπουδαία διοργάνωση του L΄ Etape Greece by Tour de France (ξεκινάει αύριο στην Αρχαία Ολυμπία), κάνοντας λόγο για μια πολύ σημαντική διοργάνωση για τη Δυτική Ελλάδα: «Η Αρχαία Ολυμπία έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της. Υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στη χώρα μας και στην Ολυμπιακή Γη μια τόσο σπουδαία διοργάνωση. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 600, με τους κορυφαίους πρωταθλητές να δίνουν το παρών. Η Δυτική Ελλάδα θα ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές».

Σε ό,τι αφορά τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο, που θα φιλοξενηθεί στις 9 Απριλίου στην Πάτρα, ο Δ. Νικολακόπουλος έκανε λόγο για έναν αγώνα με πολυεπίπεδα οφέλη για την ευρύτερη περιοχή, ο οποίος έρχεται για να καθιερωθεί στο δρομικό κίνημα: «Φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε ένα πολύ σπουδαίο ιβέντ που θα γίνει θεσμός. Οι συμμετοχές πλησιάζουν ήδη τις 2.000 και θα δώσουν παρών μεγάλα ονόματα στις μεγάλες αποστάσεις. Ο τρόπος που έχει στηριχθεί από όλους τους φορείς και φυσικά από τους διοργανωτές, φανερώνει το μέγεθος του πολυαναμενόμενου αγώνα. Περιμένουμε και μεγάλο αθλοτουριστικό αποτύπωμα και τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες».

Ζητήσαμε από τον Δ. Νικολακόπουλο κι ένα πολιτικό σχόλιο ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών και ο ίδιος έδειξε σίγουρος για την ανανέωση της θητείας της Περιφερειαρχής Αρχής υπό τον Νεκτάριο Φαρμάκη: «Νομίζω ότι φαίνεται το αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που έχει γίνει σε όλη τη Δυτική Ελλάδα. Με αρχηγό τον Νεκτάριο Φαρμάκη και με τον κάθε έναν από εμάς να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στον τομέα του, πιστεύω πως οι πολίτες θα αναγνωρίσουν τη δουλειά που έχει γίνει την τελευταία 4ετία και θα μας τιμήσουν με την ψήφο τους».

Τέλος, ο Δημήτρης Νικολακόπουλος αποκάλυψε και το όραμά του για την επόμενη θητεία: «Θα ήθελα να φέρω στα μέρη μας μια μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση…».

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ