Ψυχογιόπουλος: “Στο μυαλό μας μόνο η νίκη”
Με εξαίρεση τον Μάρκου που ταλαιπωρείται από ίωση, οι υπόλοιποι παίκτες του Απόλλωνα είναι έτοιμοι για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά, όπου ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Ψυχογιόπουλος μιλώντας πριν από λίγο έθεσε ως στόχο μόνο τη νίκη.
H ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Μια μέρα έχει απομείνει για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας η οποία το απόγευμα (18.00) του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νέα Κηφισιά, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή.
Για τον αυριανό αγώνα, ο τεχνικός μας Γιάννης Ψυχογιόπουλος, τόνισε: «Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να εμφανιστούμε όπως πρέπει απέναντι στην Κηφισιά. Ο αντίπαλος είναι δυνατός στην έδρα του, όμως το δικό μας μυαλό είναι μόνο στη νίκη για να κλείσουμε όπως πρέπει το 2024″.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Πως να φτιάξεις την ανάλυση και να μεγεθύνεις τις παλιές σου φωτογραφίες με AI
Ο Ηρακλής τουριστική γέφυρα για Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Στην Αγία Βαρβάρα τα 200 χρόνια από τη Μάχη στο Καστράκι ΦΩΤΟ
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
