Πτώση Phantom – Ανδραβίδα: «Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, είναι έμπειρος», λέει ο αδελφός του κυβερνήτη
Ο αδελφός του 31χρονου πιλότου τόνισε ότι ο αγνοούμενος έχει μεγάλη εμπειρία, αφού εργάζεται πάνω από 10 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, 31χρονου Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, καθώς ο 29χρονος Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας ανασύρθηκε νεκρός μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom.
Ο αδελφός του 31χρονου πιλότου μίλησε στην εκπομπή TLive και τόνισε ότι ο αγνοούμενος έχει μεγάλη εμπειρία, αφού εργάζεται πάνω από 10 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία.
«Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί, δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ως οικογένεια», ανέφερε και είπε πως επικοινώνησε με τον αδερφό του για τελευταία φορά το βράδυ της Κυριακής: «Μιλήσαμε, είχαμε μια χαλαρή κουβέντα, μου είπε ότι το επόμενο πρωί είχε το προγραμματισμένο ταξίδι. Αυτό, όχι κάτι άλλο. Ήταν μια χαρά, δεν είχε κάποιο πρόβλημα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να διαλέγεις πάντα γλυκό καρπούζι: Το κόλπο με το χρώμα και τον ήχο που δεν σου λένε στη λαϊκή
Νέο Tesla update: Το Grok παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
Μαίρη Λίντα: Η φωνή που σημάδεψε το λαϊκό τραγούδι – Από τον Πύργο Ηλείας στη διεθνή αναγνώριση
Δείτε πόσο καιρό μπορεί να μείνει το βούτυρο έξω μέχρι να γίνει επικίνδυνο
Samsung Galaxy Unpacked: Αποκαλύπτονται σήμερα Z Fold 8 και Z Flip 8 και ένα τρίτο foldable
