Πυροσβεστική – Αχαΐα: Ανακατάξεις και επιστροφές – Ποιοι πάνε πού

Τις επόμενες ημέρες μετακινούνται και αναλαμβάνουν τα νέα τους καθήκοντα οι επιπυραγοί Γιώργος Κολοκοτσάς στο Αίγιο και Κωνσταντίνος Μπαλτάς στα Καλάβρυτα.

Πυροσβεστική - Αχαΐα: Ανακατάξεις και επιστροφές - Ποιοι πάνε πού Γ. Κολοκοτσάς, Ε. Λαλιώτη, Κ. Μπαλτάς. Αν. Κανναβός.

Μετά τις αλλαγές σε επιτελικές θέσεις σε επίπεδο Αχαΐας και Δυτικής Ελλάδας, κατά τις πρόσφατες τακτικές Κρίσεις του Πυροσβεστικού Σώματος, σειρά έχουν οι ανακατατάξεις στις υπηρεσίες του νομού. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αλλάζουν χέρια οι διοικήσεις της Πυροσβεστικής σε Αίγιο και Καλάβρυτα.

Τις επόμενες ημέρες, λοιπόν, μετακινούνται και αναλαμβάνουν τα νέα τους καθήκοντα οι επιπυραγοί Γιώργος Κολοκοτσάς στο Αίγιο και Κωνσταντίνος Μπαλτάς στα Καλάβρυτα.

ΑΙΓΙΟ

Πυροσβεστική - Αχαΐα: Ανακατάξεις και επιστροφές - Ποιοι πάνε πού

Ο Γιώργος Κολοκοτσάς.

Ο κ. Κολοκοτσάς μετακινείται από την Πάτρα όπου υπηρετούσε στη Διοίκηση της ΠΥ -παλαιότερα διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ- και παραλαμβάνει από την μέχρι πρότινος διοικήτρια Αιγίου αντιπύραρχο Ευφροσύνη Λαλιώτη. Η κ. Λαλιώτη παίρνει φύλλο πορείας για τη Διοίκηση πυροσβεστικών υπηρεσιών Πάτρας, ως αναπληρώτρια του διοικητή Νομού Αχαΐας, πύραρχου Βασίλη Σολδάτου.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Πυροσβεστική - Αχαΐα: Ανακατάξεις και επιστροφές - Ποιοι πάνε πού

Ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς, μέχρι σήμερα υποδιοικητής στη ΒΙΠΕ Πάτρας, διαδέχεται στα Καλάβρυτα τον επιπυραγό Αναστάσιο Κανναβό, με τον δεύτερο να επιστρέφει σε γνώριμα μέρη. Ο κ. Κανναβός αναλαμβάνει προϊστάμενος του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου (ΠΕΚΕ) Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα. Κατά πληροφορίες της «Π», διάδοχος του κ. Μπαλτά είναι ο διοικητής του Ανακριτικού Τμήματος της ΠΥ, επιπυραγός Κωνσταντίνος Σκρεμμύδας.

ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ

Στις θέσεις τους παραμένουν ο διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας αντιπύραρχος Αργύρης Φαλίδας, ο διοικητής Πυροσβεστικής ΒΙΠΕ Πατρών, αντιπύραχος Βασίλης Μαρτζάκλης και στην 6η ΕΜΑΚ Πάτρας ο επιπυραγός Θεόδωρος Φιλιππόπουλος.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments