Ρέθυμνο: Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού από θαλάσσης στον Άγιο Παύλο ΦΩΤΟ
Επιχείρηση του Λιμενικού στον Άγιο Παύλο Ρεθύμνου. Απεγκλωβίστηκαν 29 πολίτες μέσω θαλάσσης λόγω της πυρκαγιάς στην Κρύα Βρύση.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για τον απεγκλωβισμό πολιτών από τη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Παύλου στο Ρέθυμνο, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή της Κρύας Βρύσης.
Μέχρι στιγμής, χάρη στην άμεση κινητοποίηση πλωτών μέσων, έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια συνολικά 29 άτομα. Η επιχείρηση διεξάγεται σταδιακά, με την αρχική απομάκρυνση 17 πολιτών και τη μεταγενέστερη διασωστική μεταφορά ακόμη 12 ατόμων που είχαν καταφύγει στην ακτή για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Στο σημείο επιχειρούν δύο περιπολικά και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, συνεπικουρούμενα από ιδιωτικά σκάφη της περιοχής. Οι δυνάμεις παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του πύρινου μετώπου για την παροχή περαιτέρω συνδρομής εφόσον απαιτηθεί εκκένωση και άλλων παραθαλάσσιων σημείων.
Διαβάστε επίσης:
- Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Δύο πυροσβέστες νεκροί – Εγκλωβίστηκαν μέσα στις φλόγες
- Δεύτερη τραγωδία στη Λακωνία: Νεκρός πυροσβέστης και στη φωτιά στον Αγέρανο Γυθείου
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πρέπει να πλένεις τα καινούρια σου ρούχα πριν τα φορέσεις;
Όλα όσα φέρνει η τελική αναβάθμιση The Naturalist Update στο Ball x Pit
Εορτάζουσα η Αγία Παρασκευή Μεγάλου Ποντιά ΦΩΤΟ
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
PlayStation Plus Αυγούστου: Τρία παιχνίδια που δεν θυμίζουν σε τίποτα το ένα το άλλο
εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στα Κουνελέικα Χαϊκαλίου
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
Στο Καλέντζι Αχαΐας η εορτή της Αγίας Παρασκευής
