Ρεύμα… τζάμπα στην Ανδραβίδα: Ζευγάρι συνελήφθη για ρευματοκλοπή
Σε έλεγχο της ΔΕΔΔΗΕ και της Αστυνομίας αποκαλύφθηκε παράνομη παροχή ρεύματος σε δύο κατοικίες στην Ανδραβίδα Κυλλήνης. Ένα ζευγάρι συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας άνδρας και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για ρευματοκλοπή.
Όπως διαπιστώθηκε, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, τα σπίτια τροφοδοτούνταν παράνομα με ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς να καταγράφεται η κατανάλωση στους μετρητές.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Αρχές, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Ο ιστορικός περίπατος «Στου Τούρκου το Σπίτι» από τον Μικρό Ποντιά Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Νέο ΔΣ στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Ορθολιθιωτών ΦΩΤΟ
ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
