Ρόδος: Πέθανε 62χρονη τουρίστρια – Παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή
Τραγικός ο επίλογος για μια 62χρονη τουρίστρια όπου παρασύρθηκε από μηχανή στη Ρόδο το βράδυ του Σαββάτου.
Κατέληξε μια 62χρονη Πολωνή τουρίστρια, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Ρόδο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή στην Ρόδου-Καμείρου ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή.
Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Μαζί της τραυματίστηκαν, επίσης, άλλα δύο συγγενικά της πρόσωπα, καθώς και ο οδηγός της μηχανής.
Από μαρτυρίες πολιτών, η μηχανή που κινούνταν επί της Ρόδου-Καμείρου, έπεσε πάνω στους πεζούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά τέσσερα άτομα, τρεις πεζοί και ο οδηγός του οχήματος.
Κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου που έφθασε στο σημείο άμεσα, ξεκίνησε έρευνα λαμβάνοντας καταθέσεις και μαρτυρίες, αναζητώντας έτσι τα αίτια του σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος που τελικά εξελίχθηκε σε μια ακόμα τραγωδία για το νησί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Εκπαιδευτική εκδρομή στο Καρναβαλικό εργαστήρι Πατρών από το ΚΔΑΠ Ροιτίκων ΦΩΤΟ
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Γιορτή Σταφίδας του 29ου Φεστιβάλ στο Γρηγόρι Αιγίου ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Παρουσιάστηκε στον Σταθμό Καλαβρύτων το βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου
