Ρόδος: Στο φως ΒΙΝΤΕΟ από τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενου, «ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα» – Τι υποστηρίζει ο φερόμενος ως δράστης
Όσα υποστήριξε ο εργοδότης του εργαζομένου που δέχτηκε άγρια επίθεση στη Ρόδο.
Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο με τον εργαζόμενο που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από επιχειρηματία στην Ρόδο.
Το περιστατικό έγινε απογευματινές ώρες στην Παλιά Πόλη, στο τουριστικότερο σημείο του νησιού, μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το STAR, καταγράφεται η στιγμή που ομάδα ατόμων επιτίθεται στον νεαρό σερβιτόρο και τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί. Στη συνέχεια, ο εργαζόμενος μπήκε στην επιχείρηση όπου εργάζεται για να γλιτώσει. Λίγα λεπτά αργότερα, εισέβαλαν στο μαγαζί και οι δράστες, όπου τον χτύπησαν ξανά και ξανά, όπως κατήγγειλε το θύμα.
«Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα. Καταγγελία έκανε ο εργοδότης μου», ανέφερε ο εργαζόμενος, δείχνοντας ως δράστη τον ιδιοκτήτη επιχείρησης που βρίσκεται μια «ανάσα» από το μαγαζί που εργάζεται ο ίδιος στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη.
Τι ισχυρίζεται ο φερόμενος ως δράστης
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρηση, τον οποίο καταγγέλλει ο σερβιτόρος για τον ξυλοδαρμό του, μίλησε αποκλειστικά στο Star και έδωσε τη δική του εκδοχή. «Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλά τον έπιασα από τους ώμους και του λέω “Θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα”. Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά».
Ο εργοδότης και το θύμα κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και απειλή. Σε βάρος του κατηγορούμενου όπως και σε βάρος του γιου του έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Λαμπερή καλοκαιρινή γιορτή στην Πλαζ για τα 44 χρόνια προσφοράς της «Φλόγας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το «κρέας»… μιας σκοτεινής επαρχίας στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας ΦΩΤΟ
