Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 9 Ιανουαρίου η δίκη της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
Η κατηγορούμενη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για δύο βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες.
Στις 9 Ιανουαρίου 2023 προσδιορίστηκε η δίκη για τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας με κατηγορούμενη τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.
Η κατηγορούμενη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για δύο βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες.
Οι δικαστές, ακολουθώντας και την πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Νούλη, έκρινα πως η κατηγορούμενη τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας που της αποδίδονται με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου την ερχόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου απολογείται στην ανακρίτρια και για τη δεύτερη ανοιχτή δικογραφία σε βάρος της που αφορά τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της ,της Μαλένας και της Ίριδας, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση για την οποία αμέσως μετά η δικαστική λειτουργός και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.
Πηγή: newsit.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Υπουργείο Παιδείας: Νέο ενιαίο πλαίσιο αξιολόγησης και πιστοποίησης για όλα τα ΑΕΙ
Αγιασμός και νέα συχνότητα για το ραδιόφωνο της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Δολομίτες: Το λιώσιμο των παγετώνων αποκαλύπτει εκατοντάδες εκρηκτικά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου
Ζώδια σήμερα 28/10: Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό στους Διδύμους!
