Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή υποψηφίου στις Προεδρικές εκλογές στην Πορτογαλία
Άνετη νίκη του σοσιαλιστή Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο
Με μεγάλη διαφορά στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Πορτογαλία επικράτησε ο μετριοπαθής σοσιαλιστής Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο με αντίπαλο τον ακροδεξιό Αντρέ Βεντούρα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα με καταμετρημένες τις ψήφους στο 95% των εκλογικών τμημάτων.
Ο 63χρονος Σεγκούρο συγκεντρώνει 66% των ψήφων έναντι 34% για τον 43χρονο Βεντούρα και πρόκειται να διαδεχθεί στις αρχές Μαρτίου τον συντηρητικό Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της χώρας επί δέκα χρόνια.
Με καταμετρημένο το 67% των ψήφων, ο Σεγκούρο κερδίζει 63% και ο Βεντούρα 37%.
Aξίζει να σημειωθεί πως δύο δημοσκοπήσεις που έγιναν στην έξοδο των εκλογικών τμημάτων έδειχναν τον σοσιαλιστή υποψήφιο Ζοζέ Σεγκούρο να κερδίζει 67% έως 73% των ψήφων, ενώ ο ακροδεξιός αντίπαλός του Αντρέ Βεντούρα τοποθετούταν στο 27% έως 33%.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς κάνετε δεξί κλικ στα MacBook
Από τη Santa Barbara στην Πάτρα για το Καρναβάλι ΦΩΤΟ
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Η BMW περνά από το Figure 02 στο Figure 03
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Εκκλησιαστικό σχολείο ΦΩΤΟ
