«Σάσες» όλης της γης ενωθείτε!

Τι θα έκανες όταν σε βάζουν μπροστά οι αθλητικοί παράγοντες, οι πολιτικοί παράγοντες για να καλυφτούν πίσω από την πλάτη σου;

«Σάσες» όλης της γης ενωθείτε!

Οσοι δεν γνώριζαν ποια είναι η Σάσα Σταμάτη, πιστεύω ότι πλέον έχουν πλήρη εικόνα. Επίσης, από τη στιγμή που ασχολούνται όλοι με το αν η συγκεκριμένη κυρία είναι δημοσιογράφος ή πανελίστρια ή φίλη της Μαρέβας, ή γνωστή του Μαρινάκη, χάνουν την ουσία.

Η ουσία είναι ότι οι πλούσιοι και ισχυροί σε κεντρικό, αλλά και τοπικό επίπεδο, δημιουργούν έναν μικρό στρατό από «Σάσες» και «Σάσους», που τους υπερασπίζονται. Κάποιοι έχουν οικονομικά οφέλη, κάποιοι ευνοούνται με άλλους τρόπους, κάποιοι «γλύφουν» για να ευνοηθούν. Είναι γνωστά αυτά.

Στους ισχυρούς απαγορεύεται να ασκείς κριτική, απαγορεύεται να κάνεις σάτιρα, γιατί η Αυτού Μεγαλειότης θα θυμώσει και κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει.

Μπορεί να βάλει τους «Σάσους» να σε πάρουν ένα τηλεφωνάκι για να σε εκφοβίσουν, μπορεί να το κάνουν και πράξη ανάλογα του μεγέθους του «αδικήματος» που έχεις διαπράξει, μπορεί να το αφήσουν να περάσει αν κρίνουν ότι δεν σπιλώνεται η εικόνα του μεγάλου, του ευεργέτη της χώρας, της πόλης, του ισχυρού, του γνωστού επιτυχημένου επιχειρηματία.

«Και εσείς οι δημοσιογράφοι τι κάνετε; Γιατί δεν τα γράφετε;» είσαι έτοιμος να ρωτήσεις και έχεις δίκιο, ειδικά αν κάνεις την ερώτηση εκ του ασφαλούς. Εσύ αλήθεια τι θα έκανες αν γνώριζες ότι θα σε πάρει τηλέφωνο ο «Γιαννάκης», ο «Κωστάκης», ο «Δημητράκης» για να σου υπενθυμίσει ότι πρέπει να είσαι καλό παιδί; Τι θα έκανες αν είχες οικογένεια και σε απειλούσαν;  Τι θα έκανες όταν σε βάζουν μπροστά οι αθλητικοί παράγοντες, οι πολιτικοί παράγοντες για να καλυφτούν πίσω από την πλάτη σου; «Γράψτο, αλλά μην βάλεις το όνομά μου». Σώπα ρε μεγάλε, σοβαρά;

Θα σου πω εγώ τι κάνεις. Προσπαθείς να κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά σου, κρατώντας όσο το δυνατόν περισσότερη από την αξιοπρέπειά σου, βοηθώντας όσο γίνεται να ξεβρωμίσει όσο γίνεται αυτό το σκουπιδαριό. Διαχειρίζεσαι συνεχώς καταστάσεις, ισορροπείς με τον κίνδυνο πάντα να βρεθείς στο κενό.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΡΗΣΙΜΑ