«Σασμός»: Ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο
Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις στον «Σασμό» που μέσα από τη συχνότητα του ALPHA περιμένει καθημερινά τους τηλεθεατές να μπουν στην ιστορία του.
Στο σημερινό επεισόδιο στη σειρά «Σασμός» τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη. Ο Σταύρος ενημερώνει την Αργυρώ πως είτε εκείνος είτε η Άσπα υπάρχει η πιθανότητα να είναι συμβατοί δότες.
Ο παπα – Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική, και θα ενεργοποιήσει τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.
Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια. Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου. Τα πάντα είναι έτοιμα και η στιγμή πλησιάζει!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι Ακολουθίες του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Πόλεμος για τα copyright στο YouTube με μαζικές διαγραφές YouTubers
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας στην 23η Αγροτική Έκθεση ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
