Σε εφαρμογή από σήμερα το «Καλάθι του Πάσχα» – Τι περιλαμβάνει
Το «Καλάθι του Πάσχα», που τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα, θα διαρκέσει έως και το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου
Από σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου τίθεται σε ισχύ στα σουπερμάρκετ το «Καλάθι του Πάσχα». Θα περιέχει σαρακοστιανά και πασχαλινά είδη και σε αυτό θα περιλαμβάνονται προϊόντα όπως αρνί, κατσίκι, τσουρέκι και σοκολατένια αβγά.
Το «Καλάθι του Πάσχα» εξυπηρετεί την ίδια λογική με το «καλάθι στης Σαρακοστής» κι επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών οι οποίοι λόγω της συνεχιζόμενης ακρίβειας ψάχνουν οικονομικές λύσεις για το πασχαλινό τραπέζι. Το «Καλάθι του Πάσχα» θα διαρκέσει έως και το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου.
Το περιθώριο κέρδους στα συγκεκριμένα είδη δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από εκείνο του διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου του 2021. «Πρωταγωνιστής» του γιορτινού τραπεζιού είναι ο πασχαλινός οβελίας και το υπουργείο Ανάπτυξης σε συνεννόηση με τους φορείς της αγοράς κάνει προσπάθειες να συγκρατήσει τις τιμές.
Το αυξημένο κόστος παραγωγής αλλά και οι ελλείψεις στις ευρωπαϊκές αγορές που οδήγησαν φέτος σε αύξηση των εξαγωγών ελληνικών αμνοεριφίων, αναμένεται να οδηγήσουν τις τιμές σε υψηλότερα από πέρυσι επίπεδα, όπως σημειώνει η ΕΡΤ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
«Χτύπησε» ο αλγόριθμος της ΑΑΔΕ: 970.000 ζευγάρια παπούτσια χωρίς παραστατικά και έσοδα 2,7 εκατ. ευρώ
SweepLED: Η συσκευή 7 δολαρίων που εντοπίζει κρυφές κάμερες
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
