Σε σχέση ο Απόστολος Λύτρας, ποια είναι η νέα του σύντροφος ΒΙΝΤΕΟ
Η Θεοδώρα Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Απόστολο Λύτρα
Πλέον σε νέα σχέση βρίσκεται ο Απόστολος Λύτρας, τέσσερις περίπου μήνες μετά το επεισόδιο του άγριου ξυλοδαρμού με την εν διαστάσει σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.
Ο γνωστό ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε νέα σχέση με τη μεσίτρια, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, με την οποία διατηρούσαν φιλικές σχέσεις τα τελευταία 16 χρόνια. «Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη. Δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος τόνισε ότι το πιο σημαντικό στήριγμα για εκείνον όσο ήταν μέσα στη φυλακή ήταν οι κόρες του.
Από την πλευρά της, η Θεοδώρα Παπαδοπούλου σε δήλωσή της στην ίδια εκπομπή δήλωσε: «Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση, κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο. Πείτε μου αν το εγκρίνετε, σας ευχαριστώ».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πάνε ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Voucher Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Τα 9 «κρυφά» λάθη που πετούν έξω τους γονείς
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Δύο ακόμη ομάδες φιλοξενήθηκαν στο κολυμβητήριο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία
