Σειρά των μετόχων να «μιλήσουν» στην Παναχαϊκή

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που δεν θα είναι εύκολο, όμως ο κόσμος των «κοκκινόμαυρων» δεν αντέχει ακόμα μία σεζόν όπως οι προηγούμενες

Παναχαϊκή

Το πρωτάθλημα της Super League 2 ολοκληρώθηκε και μαζί μ’ αυτό οι φετινές επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παναχαϊκής.

Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν μπροστά τους ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ξεκούρασης, όμως για τους διοικούντες και τον προπονητή θα είναι σίγουρα λιγότερο.

Καταρχάς, ο σχεδιασμός ξεκινάει με το δεδομένο ότι στην τεχνική ηγεσία παραμένει ο Γιάννης Τάτσης, όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.
Το πιο σημαντικό όμως είναι να κάνουν πράξη οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναχαϊκής την υπόσχεσή τους. Να αυξήσουν το μπάτζετ και να δημιουργήσουν μια ομάδα την επόμενη περίοδο που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2, μήπως και καταφέρει να «ξεκολλήσει» μετά από 21 χρόνια.
Πρόκειται για ένα εγχείρημα που δεν θα είναι εύκολο, όμως ο κόσμος των «κοκκινόμαυρων» δεν αντέχει ακόμα μία σεζόν όπως οι προηγούμενες. Θέλει επιτέλους να δει την ομάδα του στη Super League 1, παρότι η Παναχαϊκή έχει ξεχάσει πώς είναι να πρωταγωνιστεί.
Γι’ αυτό και ο σχεδιασμός πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να συμπεριλάβουν όλες τις παραμέτρους, αγωνιστικούς και μη αγωνιστικούς. Ειδικά τους μη αγωνιστικούς, που βλέπουμε να κρίνουν κάθε χρόνο κατά πολύ τις ανόδους.