Σεμινάριο για τους Σχολικούς Τροχονόμους των σχολείων της Αιγιάλειας
Το παρών στο ενημερωτικό σεμινάριο έδωσαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας Δημήτρης Ελευθεριώτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας Μένιος Κουτρόπουλος.
Ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο Σχολικών Τροχονόμων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου. Η διοργάνωση του σεμιναρίου έγινε από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιάλειας από κοινού με το Γραφείο Τροχαίας Αιγίου και παρόντες ήταν οι 22 Σχολικοί Τροχονόμοι καθώς και οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων στις οποίες ανήκουν. Την ενημέρωση πραγματοποίησε ο υπαστυνόμος Β’ Μάριος Λουκόπουλος, ο οποίος στο τέλος της παρουσίασης απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Το παρών στο ενημερωτικό σεμινάριο έδωσαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας Δημήτρης Ελευθεριώτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας Μένιος Κουτρόπουλος. Στον χαιρετισμό του, ο κ. Ελευθεριώτης τόνισε την σημασία του έργου του Σχολικού Τροχονόμου για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο τους, καθώς και για το ότι η παρούσα Δημοτική αρχή αύξησε την αποζημίωσή τους κατά 15% και τον αριθμό των σχολικών τροχονόμων κατά 4, έτσι ώστε συνολικά να ανέρχονται σε 22. Από πλευράς του ο Δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος σημείωσε θα στηρίξει επιπλέον τη λειτουργία του θεσμού των Σχολικών Τροχονόμων, διεκδικώντας σε κεντρικό επίπεδο την πρόσληψή τους με διαφορετικό καθεστώς, που θα τους διασφαλίζει εργασιακά, συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών διοργανώνει εκδηλώσεις
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Νέο AI μοντέλο της Alibaba φτιάχνει κινηματογραφικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
