Σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ για τις μικρές ηλικίες στην Πάτρα – Φωτογραφίες
Με οργανωτική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ για τις μικρές ηλικίες, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.
Με μεγάλη συμμετοχή και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου το σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ με θέμα την ανανεωμένη μορφή του προγράμματος «Kid΄s Athletics». Είναι ένα πρόγραμμά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου για τη γνωριμία και προώθηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Εισηγήτρια ήταν η ΚΦΑ και τεχνική σύμβουλος της Ομοσπονδίας Βάσω Σκαράκη, η οποία μετέφερε τις γνώσεις και εμπειρίες της από το σεμινάριο που διοργάνωσε η W.A την περασμένη χρονιά στο Βελιγράδι.
Οργανωτικό υπεύθυνος ήταν ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Μπούσιας, την Ομοσπονδία εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ και έφορος Βασίλης Καρανάσσος Βασίλης, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου απεύθυνε ο πρόεδρος Δημήτρης Πεγλερίδης.
Η παρουσία των προπονητών από τα περισσότερα σωματεία της περιοχής μας, έδειξε τη διάθεση για εξέλιξη και βελτίωση των προπονητικών πρακτικών. Η επιτυχία του σεμιναρίου αναδεικνύει την ανάγκη να υλοποιούνται παρόμοιες δράσεις.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος η ΑΕΚ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Στα παιδιά των Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων παρουσιάστηκε το Eκπαιδευτικό Φιλοζωικό Πρόγραμμα ΦΩΤΟ,
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
