Σεπόλια: Παραλίγο τραγωδία τα ξημερώματα σε διάβαση τρένου, συνελήφθη ο φύλακας
![Σεπόλια: Παραλίγο τραγωδία τα ξημερώματα σε διάβαση τρένου, συνελήφθη ο φύλακας Σεπόλια](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2025/02/diabasi-trenoy-sepolia-873x432.webp)
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Σεπολίων, όταν οδηγός μηχανής γλίτωσε την τελευταία στιγμή από πιθανή σύγκρουση με διερχόμενο τρένο, καθώς οι μπάρες της διάβασης δεν κατέβηκαν ποτέ.
Σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού, λίγο πριν περάσει από τη διάβαση, αντιλήφθηκε το τρένο να πλησιάζει, όμως τα προστατευτικά κιγκλιδώματα παρέμειναν σηκωμένα. Ο οδηγός σταμάτησε εγκαίρως, αποφεύγοντας έτσι ένα επικίνδυνο ατύχημα.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο φύλακας της διάβασης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Καθήκον του ήταν να κατεβάσει τις μπάρες χειροκίνητα, μετά από σχετική ειδοποίηση μέσω ενδοεπικοινωνίας για την άφιξη του τρένου.
Οι πληροφορίες αφήνουν ανοιχτά δύο ενδεχόμενα: είτε ο φύλακας δεν ενημερώθηκε για το επερχόμενο τρένο, είτε βρισκόταν απασχολημένος τη στιγμή εκείνη και δεν πρόλαβε να δράσει εγκαίρως. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News