ΣΦήγΚΕΣ: Ένα μαγευτικό ταξίδι στη Νεφελοκοκκυγία με χρώμα και μουσική ΦΩΤΟ
Με τέσσερις παραστάσεις που ενθουσίασαν το κοινό στο θέατρο «Πάνθεον», οι ΣΦήγΚΕΣ αποχαιρέτησαν το ταξίδι τους στη Νεφελοκοκκυγία, την πολιτεία που ονειρεύτηκε ο Αριστοφάνης.
Γράφοντας τη δική τους ιστορία, αποχαιρέτησαν οι ΣΦήγΚΕΣ το ταξίδι τους στη Νεφελοκοκκυγία, την ιδανική και άπιαστη μέχρι σήμερα πολιτεία που ονειρεύτηκε πριν 2.500 χρόνια ο Αριστοφάνης. Ένα ταξίδι που τους έδωσε την γνώση πως ΜΑΖΙ εραστές της Τέχνης και καταξιωμένοι επαγγελματίες, μπορούν να δώσουν χρώμα, φως, μουσική και χαμόγελα στην βροχερή καθημερινότητα αλλά και υλικό για σκέψη και συνδιαλλαγή με τον εαυτό.

Δόθηκαν 4 παραστάσεις στο κατάμεστο θέατρο «Πάνθεον» που χειροκρότησε παρατεταμένα τις «Ορνθες;», σε διασκευή κειμένου Κωνσταντίνου Μάγνη, σκηνοθεσία και κοστούμια Βικτωρίας Αγγελοπούλου, χορογραφίες Μαριμίλλης Ασημακοπούλου, μελωδίες που συνέθεσε και τραγούδησε ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ενορχήστρωσε ο Διονύσης Μπάστα, ενώ οι μουσικές επιλογές της παράστασης έγιναν από τον Γιώργο Γκανασούλη.

Τις παραστάσεις παρακολούθησαν : Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσωνας Φωτήλας, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, o Περιφερειακός Σύμβουλος Λυκούργος Στραυρουλόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Πατρών Ανδρέας Καράβολας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεόδωρος Λουλούδης, οι Αντιδήμαρχοι Αναστασία Τογιοπούλου και Ειρήνη Γκέστα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας Παύλος Σκούρας, οι εκπρόσωποι παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου κ.κ. Κωνσταντίνος Σβόλης, Βασίλης Αϊβαλής και Πέτρος Ψωμάς, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Πολυφωνικής Πατρών Σταύρος Σολωμός , η Καθηγήτιρα φωνητικής Albena Penkova, οι δημοσιογράφοι: Ελένη Γεωργοπούλου, Γιώτα Kοντογεωργοπούλου, Κρίστι Κουνινιώτη, Ευτυχία Λαμπροπούλου, Λίνα Μπάστα , Ελευθερία Στεργιοπούλου, Παναγιώτης Ρηγόπουλος , Κωνσταντίνος Φλαμής και εκπρόσωποι των χορηγών επικοινωνίας που εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την παράσταση, υποσχόμενοι συνεργασία και στήριξη στις προσπάθειες της ομάδας «ΣΦήγΚΕΣ».

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κάμπινγκ της Ασπροβάλτας στη Θεσσαλονίκη
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Ολλανδία: «Κόκκινος συναγερμός» για χάπια ecstasy με το πρόσωπο του Τραμπ
