Σήκωσε τρεις κούπες στην κολύμβηση η ΝΕΠ!

Η ΝΕΠ ήταν σαρωτική στους κολυμβητικούς αγώνες Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός”, σηκώνοντας τρεις διαφορετικές κούπες!

Σήκωσε τρεις κούπες στην κολύμβηση η ΝΕΠ! Ο πρόεδρος της ΝΕΠ Μανώλης Τσουραμάνης σηκώνει τη μια από τις τρεις κούπες

Και πολυνίκης σύλλογος και πρωτιά στα Αγόρια και πρωτιά στα Κορίτσια!
Ολα αυτά από πλευράς ΝΕΠ στους αγώνες κολύμβησης της Περιφέρειας, που φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΝΕΠ αναφέρει τα εξής: “Μόνο υπερηφάνια για τα παιδιά μας σε Αγωνιστική και Προαγωνιστική κατηγορία και πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές μας! Η δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια αποδίδει καρπούς και αποτελέσματα! Μπράβο σε όλους! Μπράβο και στους γονείς που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και στην ομάδα μας!”.

Σήκωσε τρεις κούπες στην κολύμβηση η ΝΕΠ!

Ο γενικός αρχηγός της ΝΕΠ Θόδωρος Κανελλόπουλος (αριστερά), ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο απο το 1987 (ως Θρίαμβος τότε) συνεχάρη τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες της ΝΕΠ για τις επιτυχίες τους το τελευταίο διήμερο, καθώς επίσης και τους προπονητές για τη δουλειά που κάνουν όλο αυτό το διάστημα στην πισίνα με τα παιδιά μας. Τέλος, ευχαρίστησε και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια στον σύλλογο και υποσχέθηκε νέες επιτυχίες στο προσεχές Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Σήκωσε τρεις κούπες στην κολύμβηση η ΝΕΠ!

Λίνα Μαστροπάσκουα και Γιώργος Μιχαλόπουλος με τα κύπελλα της κορυφαίας ομάδας κολύμβησης της Περιφέρειας! Τους έριξαν και στην πισίνα για τα επινίκια!

Σήκωσε τρεις κούπες στην κολύμβηση η ΝΕΠ! Σήκωσε τρεις κούπες στην κολύμβηση η ΝΕΠ!

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ