Σητεία: Θανάσιμος εγκλωβισμός 73χρονου Βρετανού σε φρέζα
Ο 73χρονος εντοπίστηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαρτίου 2026, μετά από ώρες αγνοούμενος
Τραγικό τέλος είχε ένας 73χρονος Βρετανός μόνιμος κάτοικος Σητείας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαρτίου 2026, μετά από εγκλωβισμό σε φρέζα (γεωργικό μηχάνημα) στο χωράφι του, σε χωριό της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μόνος του στο χωράφι και επιχειρούσε να οργώσει τη γη. Από τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, προκύπτει ότι υπήρξε μοιραίος χειρισμός ή ατύχημα, με αποτέλεσμα ο 73χρονος να παγιδευτεί στα περιστρεφόμενα μέρη της φρέζας και να υποστεί θανάσιμα τραύματα.
Το άψυχο σώμα εντοπίστηκε αργά το απόγευμα, όταν συγγενείς του – ανησυχώντας επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες – ζήτησαν τη βοήθεια συγχωριανών για τον εντοπισμό του. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για τα ακριβή αίτια θανάτου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Αιγιάλεια: Αναβάλλεται η εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κουνινά λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ζώδια και σχέσεις:Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις!
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
