Σιτσιλιάνικη μακαρονάδα με αντζούγιες

image 615663
Υλικά

450 γρ. σπαγγέτι
4 κ. σ. ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
1/4 φλ. τσαγιού αντζούγιες ψιλοκομμένες
1 φλ. τσαγιού κρουτόν
1 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πιπέρι
4 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
Βήμα 2
Εντωμεταξύ, σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και σοτάρετε το σκόρδο με τις αντζούγιες για 2 λεπτά, ανακατεύοντας σταδιακά.
Βήμα 3
Προσθέστε τα κρουτόν και κατεβάστε από τη φωτιά.
Βήμα 4
Ρίξτε το μαύρο πιπέρι και το φρέσκο μαϊντανό και ανακατέψτε.
Βήμα 5
Ανακατέψτε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, σερβίρετε και γαρνίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.
Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ