Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 21χρονος Χάρης Πάστρας, πένθος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο
Χάρης Πάστρας, σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στον οικισμό Μελιδόνι Φθιώτιδας, την Κυριακη 11/08/2024.
Σε ηλικία 21 ετών άφησε την Κυριακή (11/8) την τελαυταία του πνοή, ο ποδοσφαιριστής Χάρης Πάστρας, σε τροχαίο που σημειώθηκε στον οικισμό Μελιδόνι Φθιώτιδας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 7 Μαΐου 2003) έχασε, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, τον έλεγχο του οχήματός του και σκοτώθηκε ακαριαία, με το ΑΤ Καμένων Βούρλων να διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.
Ο Πάστρας αγωνιζόταν ως αμυντικός, έπαιξε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 και U19) τις σεζόν 2020/21 και 2021/22 και στη συνέχεια πέρασε από Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Είχε μία συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας U17.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Super League: Η Κηφισιά «ξέρανε» την ΑΕΚ στο 90+7′! – Πέρασε από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός
Το μυστικό που κρύβουν NETFLIX, Prime, Apple TV και Disney για το 4K που πληρώνετε
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
Έμφραγμα: Ποιο χάπι μειώνει τον κίνδυνο δεύτερου επεισοδίου – Τι έδειξε μεγάλη μελέτη
Sony και Warner κατά Anthropic: «Η μεγαλύτερη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστορία»
