Σκυλακάκης: Οι πόροι που εκταμιεύτηκαν από το Ταμείο Ανάκαμψης θα αξιοποιηθούν με ταχύτητα
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, με αφορμή με την εκταμίευση προχρηματοδοτήσεων ύψους 4 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα από το Ταμείο.
Με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα προς όφελος της οικονομικής ανάκαμψης, της κοινωνικής συνοχής και του φυσικού περιβάλλοντος της πατρίδας μας, θα αξιοποιηθούν οι πόροι από το Ταμείο Ανάκαμψης που εκταμιεύτηκαν σήμερα δήλωσε ο Θεοδωρος Σκυλακάκης.
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, με αφορμή με την εκταμίευση προχρηματοδοτήσεων ύψους 4 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα από το Ταμείο.
Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε τα εξής: «Μπήκαν σήμερα στους λογαριασμούς του ελληνικού δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος 4 δισ. ευρώ που αποτελούν την προκαταβολή του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”. Οι πόροι αυτοί, σημαντικό τμήμα των οποίων αφορά την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, θα αξιοποιηθούν με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα προς όφελος της οικονομικής ανάκαμψης, της κοινωνικής συνοχής και του φυσικού περιβάλλοντος της πατρίδας μας».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το GTA VI ντρόπιασε τις μισές σειρές που βλέπετε στο streaming
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Σεισμός στην Κίνα: Έπεσε ο «νούμερο 2» στον στρατό του Σι – Οι καταγγελίες για πυρηνικά μυστικά
Για καταιγίδα κυβερνοεπιθέσεων με AI προειδοποιούν OpenAI και η Google και 100 εταιρείες
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
