Σλοβακία: Εξιτήριο μετά την απόπειρα δολοφονίας για τον Πρωθυπουργό Φίτσο
Ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Σλοβάκου Πρωθυπουργού, ο 71χρονος Γιουράι Τσίντουλα, βρίσκεται προφυλακισμένος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης.
Εξήλθε από το νοσοκομείο ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο και μεταφέρθηκε σπίτι του μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο ΤΑ3.
Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 15 Μαΐου.
Νωρίτερα το νοσοκομείο είχε ανακοινώσει ότι ο πρωθυπουργός Φίτσο υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις οι οποίες επιβεβαίωσαν τη θετική πορεία της υγείας του, συμπληρώνοντας ότι είχε ξεκινήσει μετεγχειρητική αποκατάσταση.
Ο 59χρονος Φίτσο δέχτηκε επίθεση από ένοπλο στις 15 Μαΐου, ενώ χαιρετούσε υποστηρικτές μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην πόλη Χάντλοβα της κεντρικής Σλοβακίας. Πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στην κοιλιακή χώρα και διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μπάνσκα Μπίστριτσα όπου υποβλήθηκε σε δύο πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις.
Ο δράστης της επίθεσης, ο 71χρονος Γιουράι Τσίντουλα, συνελήφθη και έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης.
Πηγή: ΑΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
