Σοκ στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό – 2-2 με τη Χράντετς Κράλοβε
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 2-0 με δύο γκολ του Τεττέη, αλλά κατέρρευσαν στα τελευταία λεπτά και έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους.
Ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από ένα πολύτιμο προβάδισμα για την πρόκριση στη League Phase του Conference League, όμως η Χράντετς Κράλοβε τον «πλήγωσε» στο φινάλε και πήρε ισοπαλία 2-2 στο ΟΑΚΑ.
Το «τριφύλλι» είχε τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε έξι λεπτά απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Τεττέη άνοιξε το σκορ στο 55′ με εξαιρετικό πλασέ και στο 61′ διπλασίασε τα τέρματά του, δίνοντας στον Παναθηναϊκό σημαντικό πλεονέκτημα.
Οι Τσέχοι, ωστόσο, δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Στο 89′ ο Ουμάρ μείωσε σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης βγήκε τετ α τετ με τον Πένια και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, ολοκληρώνοντας μια απίστευτη ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά.
Ο Παναθηναϊκός είχε προηγουμένως ευκαιρίες να «κλειδώσει» τη νίκη, με τον Τεττέη να αγγίζει το χατ-τρικ στο 71′, ενώ η Χράντετς είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.
Έτσι, η πρόκριση θα κριθεί πλέον στη ρεβάνς της 27ης Αυγούστου στην Τσεχία, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν από μηδενική βάση. Ο νικητής του ζευγαριού θα εξασφαλίσει θέση στη League Phase του Conference League.
Πικρή εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, που από το 2-0 και την απόλυτη κυριαρχία βρέθηκε τελικά να ψάχνει αποτέλεσμα πρόκρισης εκτός έδρας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
«Greece Race for the Cure»: Περισσότεροι από 58.000 συμμετείχαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
Η διάλεξη της Γιώτας Καΐκα-Μαντανίκα «Η δολοφονία του Διονύσιου Φραγκόπουλου και οι αναρχικοί της Πάτρας» ΦΩΤΟ
