Σωματείο «ΑΥΡΑ» 3Ε Αιγίου: «Βραβεύσεις και Δώρα από την COCA COLA 3E στη Χαλκίδα»

Δωροεπιταγές και όμορφα δώρα δόθηκαν προσωπικά στον κάθε εργαζόμενο με τις καλύτερες ευχές.

Σωματείο «ΑΥΡΑ» 3Ε Αιγίου: «Βραβεύσεις και Δώρα από την COCA COLA 3E στη Χαλκίδα»

Την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 η Εταιρεία COCA COLA 3E βράβευσε τους εργαζόμενους της που συμπλήρωσαν δεκαετία, εικοσαετία και τριακονταετία στην εργασία τους.

Η GM της Ελλάδας – Κύπρου κα Μαρία Αναργύρου – Νίκολιτς με τον κ. Γεώργιο Χαντουμάκο και την κα Κωνσταντίνα Μπάρκα με όλα τα Στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης ευχήθηκαν σε μια υπέροχη γιορτή στον Πορθμό του Ευρίπου στους εργαζομένους τους, με την ελπίδα μιας καλύτερης σεζόν και καλών αποτελεσμάτων. Δωροεπιταγές και όμορφα δώρα δόθηκαν προσωπικά στον κάθε εργαζόμενο με τις καλύτερες ευχές.

Καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος του Σωματείου “ΑΥΡΑ” 3Ε Αιγίου Σταύρος Λειβαδίτης που μετέβη στη Χαλκίδα με τη σύζυγο του κα Ολυμπία Ρούβαλη  και παρέλαβε τα βραβεία τόσο το δικό του όσο και των συναδέλφων του από το Αίγιο Γιάννη Μερτή και Μάρκου Σταυρόπουλου που συμπλήρωσαν εικοσαετία.

Ο Σταύρος Λειβαδίτης που συμπλήρωσε τριακονταετία στην Εταιρεία βραβεύτηκε τελευταίος και λαμβάνοντας το λόγο απηύθυνε χαιρετισμό τόσο στους Συναδέλφους του όσο και στα Στελέχη, ευχόμενος υγεία και καλή συνέχεια σε όλους, θυμίζοντας πως ο ίδιος συμπλήρωσε 43 συναπτά έτη εργασίας και πως είναι ο αρχαιότερος Πρόεδρος Σωματείου της COCA COLA 3E σε Ελλάδα και Ευρώπη με θητεία 24 συναπτών ετών ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Σωματείο «ΑΥΡΑ» 3Ε Αιγίου: «Βραβεύσεις και Δώρα από την COCA COLA 3E στη Χαλκίδα»
«Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι Συνάδελφοι μου και οι Συνεργάτες μου σε Ελλάδα και Ευρώπη με κάνει να συνεχίσω όσο περισσότερο γίνεται» δήλωσε συγκινημένος ο Πρόεδρος «δεν θα τους εγκαταλείψω».

Τέλος έλαβε τις ευχές και τα δώρα από τη Διοίκηση καταχειροκροτούμενος. Επιστρέφοντας στο Αίγιο την επομένη βράβευσε στο Εργοστάσιο τους δυο Συναδέλφους του παρουσία του Γενικού Διευθυντή Τάκη Καραπατούχα και ευχήθηκαν όλοι σε όλους καλή συνέχεια και υγεία!

Σωματείο «ΑΥΡΑ» 3Ε Αιγίου: «Βραβεύσεις και Δώρα από την COCA COLA 3E στη Χαλκίδα»

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γαμπρός ο Ντάνος, παντρεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Δήμητρα Βαμβακούση -Εντυπωσιακή η νύφη ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ
Η Τατιάνα Μπλάτνικ :H οσκαρική εμφάνιση με δημιουργία Μαίρης Κατράντζου
Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Παντρεύονται -Με κοστούμι πατρινού σχεδιαστή ο Ντάνος-ΒΙΝΤΕΟ
Κώστας Τσουρός: «Υπάρχουν εκπομπές με πολύ τοξικό κλίμα, αυτό ήθελα να το αποφύγω»BINTEO