Σωματείο Εργαζομένων – Καραμανδάνειο: Δωρεά στην «Κιβωτό της Αγάπης»
Το Σωματείο Εργαζομένων Καραμανδανειου Νοσοκομείου διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar για το ίδρυμα της ”Κιβωτού της Αγάπης”.
Στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2022 , το Σωματείο Εργαζομένων Καραμανδανειου Νοσοκομείου διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar υπέρ των αναγκών του ιδρύματος ”Κιβωτός της Αγάπης”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματίου:
«Σήμερα ο Πρόεδρος Δημητρόπουλος Αντώνης και η Γραμματέας Πουλοπούλου Χριστίνα παρευρέθηκαν στο χώρο της ”Κιβωτού της Αγάπης” και παρέδωσαν το χρηματικό ποσό από τα έσοδα του bazaar.
Με την ευκαιρία επισημαίνουμε την σημασία που έχει η έμπρακτη στήριξη όλων μας προς τα άτομα με αναπηρία.»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Greece Race for the Cure»: Περισσότεροι από 58.000 συμμετείχαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Η διάλεξη της Γιώτας Καΐκα-Μαντανίκα «Η δολοφονία του Διονύσιου Φραγκόπουλου και οι αναρχικοί της Πάτρας» ΦΩΤΟ
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
