Σοβαρά επεισόδια σε Ψαθόπυργο και Ζαρουχλέικα: Την έβγαλε από το σπίτι και την απειλούσε με «αντικείμενο»

Σε δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκε η Αστυνομία το Σάββατο

Ψαθόπυργο

Συναγερμός το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ψαθόπυργο για έναν άνδρα ο οποίος κατάφερε να βγάλει… έξω από το σπίτι της μία γυναίκα και την απειλούσε κρατώντας κάποιο αντικείμενο. Η γυναίκα κατάφερε με έξυπνο τρόπο να επικοινωνήσει με την Αστυνομία και επί τόπου έφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο άνδρας ήταν σε έξαλλη κατάσταση και η γειτονιά στο παραλιακό χωριό είχε… σηκωθεί στο πόδι! Αστυνομικοί τον προσήγαγαν και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για οικογενειακή βία.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί κλήθηκαν και πάλι να αντιμετωπίσουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην ευρύτερη περιοχή των Ζαρουχλεϊκων.

Μία γυναίκα έντρομη, ζητούσε προστασία και παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. γιατί της είχε επιτεθεί ο πρώην σύζυγός της. Ένα ακόμη περιστατικό βίας εκτονώθηκε με παρέμβαση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και αφορούσε επίθεση ενός γιου στον ηλικιωμένο πατέρα του. Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μέσα στο σπίτι τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας απασχολεί την τοπική Αστυνομία για άσκηση βίας εναντίον του πατέρα του.