Σοβαρό επεισόδιο στο Μαρκόπουλο: Μαχαίρωσαν 20χρονο στο στήθος
Από θαύμα ζει ένας 20χρονος ο οποίος μαχαιρώθηκε στο στήθος κατά τη διάρκεια ενός σοβαρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε παραλία στην περιοχή του Μαρκόπουλου.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στη συγκεκριμένη παραλία στην περιοχή του Μαρκόπουλου το βράδυ της Τρίτης διοργανώθηκε ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχαν σχεδόν 300 άτομα. Τα περισσότερα από αυτά ήταν μαθητές δύο λυκείων της περιοχής αλλά και εξωσχολικοί φίλοι τους.
Ξαφνικά, μεταξύ μαθητών των δύο σχολείων υπήρξε ένταση και η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε. Οι μαθητές, στις παρέες των οποίων βρίσκονταν και κάποιοι εξωσχολικοί φίλοι τους, πιάστηκαν στα χέρια. Ένας από τους συμμετέχοντες στον καβγά έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος ενός 20χρονου.
Ο νεαρός διακομίσθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ακόμα τους δράστες της επίθεσης, καθώς αρκετούς από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι που ρώτησαν δεν τους έδωσαν έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Πηγή: newsit.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Ο ουρανός ετοιμάζει υπερθέαμα – Πλησιάζει η πιο εντυπωσιακή αστρονομική ημέρα της χρονιάς
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
