Νίκος Ροδόπουλος: Σπουδαία εμφάνιση στο ZAGORI MOUNTAIN RUNNING

Mία άτυχη στιγμή που είχε ο πατρινός αθλητής στα 40 χλμ. τον έβγαλε από τον ρυθμό του

Ροδόπουλος

Ακόμα ένας σπουδαίος αγώνας για τον Νίκο Ροδόπουλο. Ο πατρινός υπερμαραθωνοδρόμος συμμετείχε στον ZAGORI MOUNTAIN RUNNING 2021 με εκκίνηση και τερματισμό στο Τσεπέλοβο. Ο Ροδόπουλος συμμετείχε στον αγώνα των 80 χλμ., που είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες βουνού στην Ελλάδα με υψομετρικά +5200! Ο αγώνας ξεκίνησε στις 4.30 τα ξημερώματα.

Ροδόπουλος

Οταν ξημέρωσε, ο ήλιος βρήκε τους αθλητές στην κορυφή της Τύμφης στην τοποθεσία Αβαλος ανάμεσα σε χιονισμένα τοπία. Στην αρχή, ο αγώνας ήταν πολύ γρήγορος με έντονο συναγωνισμό από Ελλάδα και εξωτερικό (25 χώρες), αλλά μία άτυχη στιγμή που είχε ο πατρινός αθλητής στα 40 χλμ. (μία πτώση και ένας τραυματισμός στη μέση), τον έβγαλε από τον ρυθμό του και προσπάθησε να κρατήσει την 4η θέση μέχρι το τέλος.

«Κρατάω τις όμορφες εικόνες από Δρακολίμνη, το φαράγγι του Βίκου, τις πηγές Βοϊδομάτη, τα όμορφα χωριά με τα επιβλητικά πέτρινα τοξωτά γεφύρια και ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα που είναι στις 16 Σεπτεμβρίου, 255 χλμ. Δελφούς – Αρχαία Ολυμπία», είπε ο Νίκος Ροδόπουλος.